28

Så! Nu har vi påsklov! Iallafall jag och tjejerna, A ska jobba... 
Efter föris idag så gjorde vi Play Doh deg, så enkelt att fixa själv. Zoe speciellt älskar att dega. Åkte hem på lunchen och tog emot fönsterputskillarna. De har varit här många gånger vid det här laget och det är en av mina ganska få lyxsaker. Det blev så fint, som vanligt. Kolla poolen förresten, den har varit täckt av snö så länge men nu ser man den. I år ska vi dra igång den i tid. Förstå ni att vi går emot sommar! Det känns ju helt fantastiskt. Trodde aldrig att den här vintern skulle ge sig...
(null)

(null)

(null)

Snart påsk!

Hej!
Hur är det?
Det är bra med mig. Stort hopp om våren! I söndags satt vi på bron i bara tröjor och åt bullar och drack kaffe. Mysigt. Vi var på Fyrishov, äventyrsbad med tjejerna i söndags. Jättemysigt! Två av barnens mostrar och R följde med och det var ganska skönt att turas om att åka de stora rutshkanorna om och om igen. Galna barn! Kul att de älskar vatten. 
Jobbar imorgon men sedan tar vi lite påsklov. Har bjudit hem några tjejkompisar på torsdag för mat, vin och spelkväll. Känner att jag kan vara lite dålig på att göra saker med kompisar ibland, tiden rullar på men det gäller ju att vårda relationer man tycker om. Nu är ju det bra kompisar som alltid finns där ändå trots att tiden går men ändå men man vill ju ändå vara en bjussig kompis! Tjejerna får vara med, skönt att ha de hemma- de somnar ju sedan men A skickar vi iväg. Påskafton är vi bjudna till mamma och påskdagen till As föräldrar. Gillar högtider och att samlas med familjen. Kee frågar varje varje dag och påskkaninen inte kommit. De ska få ett varsit pussel och det kommer de bli superglada över. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Insta

Hej! 
Vet ni! Jag har startat ett öppet Instakonto som heter emeliebina! Känns jättekul, där kan jag nörda loss och visa sådant jag tycker är fint. Vad tror ni? Hiss eller diss? 
Kram! (null)