24

Lördag. Vi lämnade barnen hos syrran i stallet och var på gymmet klockan nio för kostföreläsning av Strävan, Kenny Dahlström. Typ det bästa jag hört, så självklart egentligen. Ät inte processad mat (Kenny har lördagar när han äter processad mat, annars clean mat), träna det du tycker är kul och var inte rädd för kolhydrater. Det behöver du med, men i den mängd du gör av med. Och av proteiner i överflöd så blir man också fet. Totalsågade alla proteintillskott. Du kan äta som en ungdom om du rör dig som en ungdom- idrottar, cyklar till träningar osv. Väldigt bra hursomhelst, glad att vi gick.
Sedan hämtade vi barnen och åkte till stan. Åt lördagshamburgare och åkte till Biltema som Kee längtat efter. Hon och A drar på sina äventyr då och då och därav Biltema kärleken. Vi köpte skidor till barnen. Enkla varianter som man spänner på skorna. Hade tänkt vänta med skridskor/skidor till nästa vinter men de har provat på föris och var jätteduktiga så. Kee valde rosa såklart och Zoe blå. Deras favoritfärger. Vi åkte skidor till grannen A som är deras idol och hon ville gärna komma och leka. Andra gången den här veckan hon kommer över och jättekul det där med att de har en kompis så nära. 
Nu börjar 22 Jump Street och den ska vi se!  (null)

(null)

(null)

(null)


Hittat

Ständigt på jakt efter fina saker och gärna skulpturer och stora urnor eller vaser. Hittade den här! På jobbet när jag höll på att rensa och slänga. Har använts till att måtta hattar på av parkens sömmerska. Älskar den! (null)

Vinterpromenad

Från helgen. Vad har hänt annars? Inte så mycket tror jag! Kurs i storstan förra måndagen men inte mer äventyr än så. Tjejerna har varit sådär på gränsen till för förkylda så vi har hängt hemma hela helgen med undantag för promenader. Frisk luft behöver man alltid och mamman motion. Så mysigt att Z somnade i vagnen. (null)