19

Hetsen! Igår körde vi genrep och imorgon är det PREMIÄR för säsongen 2017! Va! Allt vi jobbat för sedan vi stängde i augusti 2016 ska vi nu köra igång och se om det funkar så bra som vi tänkt! KUL! Provåkte nya berg och dalbanan häromdagen-kul! Mer om parken sedan. Tips dock! Ni gillar det va? Kronan har rea på sulkys igen, de vi har. Bra vagn! Kram så länge så hörs vi!

14

Snipp snapp snut så var helgen slut! Lämnade barnen hos mamma i morse, A har varit på tävlingar hela dagen och jag jobbade. Igår hoppade vi dock över Ikea- vädret var ju ljuvligt! Vi hängde på altanen hela dagen. Synd att inte poolen är fylld men snart, vi väntar bara hem ett rör. Vi kollade mello på kvällen och min favvo var verkligen Belgien.

Kollade efter om tights i pimabomull fanns hos H&M (Baby Exclusive, bara på nätet) fanns men det var helt slut. Inte för att vi behövde några men tänkte tipsa er om dem för de är verkligen superfavvosar, supermjuka. Vi använder bara sköna kläder till barnen. Toppar och tights typ jämt! Barnkläder ska vara sköna och ge utrymme för lek. Allt vi har får det spillas på och jag gör ingen skillnad på dagiskläder och finkläder. Iallafall. Vad jag skulle säga var att jag såg att det fanns mockasiner på rea i alla storlekar på H&Ms hemsida. Perfekta som krypskor när man är i det där gränslandet att barnet kan stå och krypa men inte gå, klumpiga skor funkar ju bättre när barnet kan gå! Och apropå skor, tips är också H&Ms små tygespadrillos. Lätta och mjuka! Bäst! I sandalväg blir det Kavat i sommar, köpta på rea i vintras. Har provat flera sandaler tidigare, i riktigt skinn men alla har blivit oanvända för att de varitså ofotovänliga. Som sagt, babykläder ska vara sköna och mjuka! Kee är inne på storlek 98, sista svängen på babyavdelningen. Lilla stora tjej!


13

Jag har nog inte varit så här poppis sedan jag var nattklubbschef och folk som ville in på krogen ringde mitt i natten. För varje samtal jag tog imorse så hade jag fyra nya missade under tiden och det betyder att det är vääääldigt många bollar i luften nu innan öppning. Kul ändå, jag blir lite i mitt esse under en viss nivå av stress. All stress är inte negativ! Känns som vi har kontroll av situation och det är lugnande. Bara att jobba på framåt! Tänker ta en Ikea sväng imorgon för jobbets räkning och jobba lite på söndag i parken, känns lovande att få mycket gjort en sådan dag i lugn och ro. 

Kee fyller år om 17 dagar och har önskat sig en lekstuga. Helst en jåta (rosa). Självklart måste vi ta tag i det nu när hon pratar om det hela tiden så en lekstuga ska hon få! Vi ska bygga altan till och också dra el så att det går att tända lampa där ute.
Så otroligt glad över urnan jag ärvt, den stod i finrummet när vi var små. Det vart pricken över i:et för det fönstret! 
Dags att sova, väldigt trött. Kram!