24

Titta! Leo tights! Nu har vi dem, mössor i leo och leo kepsar. Jag har sålt massor av andra plagg som nu blivit nya plagg. Det känns ju bra. Jag gillar ju fina saker och kläder. Har alltid gjort. Det betyder mycket för mig. Dock har jag också alltid fått pikar för det. Konstigt va? Det är mitt intresse. Min hobby. Andra gillar fotboll eller matlagning eller andra saker, jag gillar fina saker. 

Man kan sälja massor förresten även om man inte tror det. Ska lägga ut en hel hög med skor på Blocket och en skinnjacka imorgon och unna mig själv några plagg. Så är reglerna om det ska handlas under köpstopp året. 
Kortet är taget en morgon på väg till dagis. Vi är inne i en fin rutin nu, tjejerna somnar sju-halv åtta och vaknar runt sex-halv sju. Blir perfekt när det blir sommartid. 

Jag och A träffades liksom förra fredagen inne i stan för att luncha. Mysigt, lite pirrigt i magen att mötas på stan bara vi. Jag tycker så himla mycket om min A, även om vi gör varandra gråhåriga men då kommer det alltid vara. Man får hitta strategier bara för att vara tillsammans, det vill vi ju. Föralltid. Känner att det är skönt att skriva om att allting inte är guld och gröna skogar jämt, för så är ju livet.

På jobbet- gyllenhuvad lejontamarin och vitörad marmosett. Sådant lyx att få vara omgiven av djur. Har fixat mycket i vår butik i regnskogen i veckan och haft fina schimpanshanen Santino som publik.

Tog bort planteringarna ur alla krukor idag efter jobbet, tjejerna ville vara ute och leka så jag passade på. Klippte björkris från vår björk och satte i krukorna på bron med påskfjädrar i. Kan inte med ord beskriva hur skönt det är att våren är på ingång. Har inte den gör vintern varit extremt lång? Ha en fin kväll hörni så hörs vi! Gillar ni bloggen så får nu gärna lämna en kommentar, det gör mig glad!

Lina:

Jag älskar din blogg med all blandning av allt som livet innehåller. Omgivningarna är bekanta och du inspirerar med dina tankar om köpstopp. Något alla behöver tänka mer på.

Svar: Gulle! Tack snälla! Och köpstopp- inte lätt för en superkonsument som mig men nyttigt! 💛
Emelie

Lena :

Jag tycker om dig och dina fina saker!

Svar: Jag tycker om dig! 💛😘
Emelie

Sussie:

Jag tycker också om din blogg :) Så härligt att få vara omgiven av alla dessa underbara djur på jobbet. Jag är ju så förtjust i lemurerna. Skulle så gärna vilja att dom kom fram nära när man är i parken så att man fick känna lite på dom. Vi har tyvärr inte haft den turen än men jag vet ju att den kan komma. Arvid älskar så klart getterna. Han ligger där på marken och gosar med dom så det är fullt sjå att gå därifrån. Jag kör mycket tradera kläder till Arvid. Har fyndat så mycket kläder där, både oanvända och använda utan något slitage. Älskar att fynda. Ha en underbar helg och njut av våren! Kram

Svar: Åh tack Sussie! 💛 Ja jättehärligt med djuren! Och du ska se våra nya! Röd vari! Hoppas lemurerna vill hälsa på dig i sommar! Och getterna är underbara så jag förstår Arvid! ☺️😃
Emelie

Camilla:

Jag spanar in lite då och då och tycker att det är kul och få lite inspo (du har fantastisk smak) och titta lite vad du och familjen har för er 💜

Svar: Tack snälla! Åh va det värmde! 💛💛💛
Emelie

Sofie:

Jag gillar din blogg :)

Svar: Va gullig du är! Tack! 💛
Emelie

Ullis:

Gillar din blogg!! Roligt o se vardagen rullar på och hur fint det blir insparkens alla butiker! Så rätt kvinna på rätt plats! Längtat till man får spana in dem i sommar!!! Vink vink från andra sidan älven!! 🙌

Svar: Tack snälla! Va gullig du är! Längtar till vi öppnar och alla gäster kommer! 💛 Vinkar från västra sidan 👋🏻💛
Emelie

Emma S:

Älskar din blogg med en blandning av allt! Å på något konstigt sätt så blir den bara bättre om den visar att det inte är tipp topp hela tiden😊

Svar: Tack snälla! Det värmer! Ja, det känns mer rättvist att försöka hålla den lite så som livet är- upp och ner! 💛💛💛
Emelie

Sarah:

Hallå. Älskar bloggen 💜
Du kan de här med att blogga.

Och ja, sälja för att köpa ♻️ Du lär ta tag i Tradera snart. PUSS

Svar: Tack snällaste! 💛✨ Ja måste lära mig Tradera! 🙈🤗
Emelie

Sarah:

Och dina fina saker och kläder INSPIRERAR jämt!

Svar: Gulle! Puss!
Emelie

Kerstin E:

På tok för sällan men ändå då och då, som typ nu tillexempel när jag egentligen borde sova, kryper jag upp här i soffan och kikar in. Ser på håll hur lintottarna växer och utvecklas, hur de blir (om möjligt?) mer och mer lika dig och A och hur mycket de verkar gilla att vara utomhus. DET gör mig glad! Fast jag gillar också att läsa om hur du har det och hur du mår :)
Kram hela familjen (från en som försökte lura dagisfröknarna när jag var liten att jag var allergisk mot inomhus - fick tydligen "eksem på knäna" haha)

Svar: Finaste du! 💛😘 Och eksem på knäna! 😂👌🏻 KRAMAR!
Emelie

Kommentera inlägget här: