04

Konsumtionsstoppsåret. Alltså det är svårt att inte handla när man är van att göra det. Jag får slåss med mig själv. Konsumerat har jag gjort sedan jag tjänade min första krona. Jag har köpt några grejer till tjejerna. Genomtänkta köp, vantar som behövdes, tights, mössor som kanske inte behövdes men jag har också skickat tillbaka, ångrat mig. Jag lär mig. Dels har jag handlat bra saker i mitt liv, sedan jag var liten har jag satt stort värde i fina saker jag tycker om. Sedan finns det den där absolut onödiga handlingen, saker som är fina men som stannar just där. Inte används eller kommer till nytta och det är ju direkt dumt. Borde stannat som ögongodis. Kände det idag igen när jag lade upp grejer på vår Instabloppis, sådant man inte användt, vilken ångest. Som sagt, jag lär mig.

Skönt att den här veckan snart är slut. Hade kunnat vara en bättre mamma och sambo men så kan det vara. Får ladda om och bryta negativa spiralen. Med bättre mamma menar jag mer engagerad, man vill inte att barnen ska minnas att man bara städade jämt. 
Mer intressant än shoppingtips är kanske hemmatrix och dagens får bli växter. Vi har massor av grönt och det känns som att det är växterna som gör rummen nästan. Pricken över i:et iallafall men stora gröna växter kostar oftast väldigt mycket. Kör på de mindre och men plantera om i stora krukor, lovar att de kommer ta fart och växa på sig bara de får lite mer plats, vatten någon gång/ varannan vecka och gärna en fönsterplats. Älskar att vår monstera i hallen  bor i en stor utekruka, den blir verkligen som vår center of attention. Nu ska jag leta på kalktabletter, tror att det kan vara min ökade Levaxinmängd som ger sockerdricka (domningar) i kroppen. Kram!

Lena :

Det där med större krukor och plantera om, jösses vad jag behöver bli bättre på det 🙈

Hoppas att veckan som kommer blir mycket mycket bättre! 💛

Svar: Det hoppas jag med! Tack 💛
Emelie

Kommentera inlägget här: