02

Vi har varit hemma hela veckan alla vi fyra men nu är väl alla friska va? Idag är det 48h som vi är kräkfria men A har känt sig lite dålig. Zoe hostar en del tyvärr. Vi var förbi dagis en jättesnabbis jag och Kee för att hämta lekhjälmarna och till hennes lycka var barnen ute. Hon hade på sig springskorna och sprang lycklig i 190 runt gården och fick stora kramar av de andra barnen. En pojke var bekymrad över att Zoe inte var med. Så fina barn är! Blev alldeles varm i hjärtat utav att se dem. 

När vi kom hem efter att ha handlat så gick vi ut på promenad. Kee blev helt till sig när hon såg travhästarna i sina hagar, helt orädd för att de sprang runt runt! Mamma! Titta! Klappa hästarna! Ropade hon. En snäll man såg nog hennes entusiasm och när han hämtade in ett sto gick han fram till oss och gav Kee en morot så hon fick mata henne. Väldigt poppis. Sedan sprang de i vattenpölar. Fram och tillbaka. Så himla roligt. Zoe sa mormor idag för första gången. Babblarna kan hon, tappa där, äpple, banan men gestikulerar och visar väldigt tydligt vad hon vill och tycker. Babblarna, den första filmen, går varm här. Zoe vet exakt vilka kapitel hon vill se och säger till så fort vi ska byta. I sommar har vi en två och en treåring och det känns så mycket enklare än förra sommaren. De är stadiga, lyssnar en del och förstår. Stoppar inte allt i munnen. Vi kan gå små promenader allihopa och det är jättemysigt. 

Sedan hörni. Vi måste prata om Mini Rodini drop 2. När tjejerna fyller år önskar vi oss allt med leopardmönstet. Dör så fint! Går sönder lite så fint.

Siri:

Men hallå, Lilla My klänningen måste de ju få en varsin!

Svar: Hallå moster! Vi önskar oss! 😍❤️
Emelie

Kommentera inlägget här: