30

Hittade mina sommartjejer och killar som jag sökte idag, jättekul. De vet inte om det än men jag ska ringa de snart. Och idag släpptes äntligen nyheten att parken ska utökas med ett havshotell! En jättestor investering och ett fantastiskt tillskott. Kul! Verkligen. På kvällen kom regnet och när jag skulle natta tjejerna så var det såhär grått ute.

Tänker boka Kolmården i början på juni imorgon. Lågsäsong är verkligen att föredra, tror vi försöker söndag till måndag tom. Köer är inget för småbarn! Vi hade det väldigt mysigt där i september och gör gärna om det. Bamses värld får en ny karusell i år också, en flygande matta.

29

Vackert men kallt idag. Jag har varit i butik hela dagen och pysslat. Svårt att slita sig, ska bara är mitt andranamn. Var ner och doppade mina trälådor i vattnet, projekt väder och vind påverka dem. 

De flesta byggnaderna i parken är faktiskt inte byggda där, utan ditflyttade. Vitgrundsstugan tex är byggd på Vitgrund som ligger bredvid Lövgrund. I slutet av 1800-talet fanns det ett gäng stugor och fiskare på ön men i takt med att hamninloppet blev grundare och grundare flyttade de in till fastlandet, främst Bönan. Sist kvar på ön var den här stugan, om jag minns historien rätt. Håller på att fixar skyltar till alla gamla hus, vet man historien så blir det mervärde än bara ett gammalt hus. Kram och godnatt!

28

Titta! En av parkens nya apor, en röd vari! Jättesöta! Fick ge de ett varsit russin idag. Annars då. Köpt biljetter till Babblarna musikalen i höst på konserthuset. Lika bra för det verkar bli rusning. Zoe ääääälskar Babbla som hon säger. Kee tycker också om de men lite har det svalnat. På förskolan jobbar de mycket Babblarna till Zoes lycka. 

Andreas föräldrar har varit här. Farmor, farfar, mormor och mostrarna är verkligen favvosarna för barnen. Ska sova nu så vi är pigga imorgon bitti. Zoe har sovit några hela nätter nu de senaste veckorna och det är jätteskönt. Vi har sedan Kee föddes snittat kanske fyra vakningar per natt annars. Kram på er!