28

Brorsan 35 år idag, firats med middag i stan. Handlade lite åt barnen med. Vår Bugaboo är SÅLD! Lyllo nya ägarna. Var sak har sin tid och jag är lycklig över att ha ägt en sådan fin vagn! Som syskonvagn är det enligt mig det enda alternativet, provkörde alla de tre stora innan Zoe kom och ja- så glad över vår Donkey! Skickat iväg tre par Kavatskor idag och säljer massor just nu. Höstrens! Fyller på tjejernas garderober och snart är vi redo för höst 2017. Kram!

Sommar

Kantareller, fix i tjejernas rum, strand,  mat, bad, vin, bara vara och jobb. Love it! Och älskar mamma och tjejernas mostrar för all hjälp- tack! Andreas föräldrar är ju fantastiska med!

17

Vi sjösatte båten igår. Sedan drog vi till parken för att se Rebecca och Fiona men det var så folktomt! Tyckte att det skulle vara kul att se de eftersom att jag bokat de för många år sedan (2009), innan de ens kundes spela. De var supercoola då med sin blogg Sthlm It girl association. 

Idag tänkte vi bada men molnen var på g och vindarna ven så vi landade med vår picknick hemma vid poolen istället. Kvällen har jag spenderat bakom baren tillsammans med min älskade Malin, tänk att vi äntligen jobbar ihop igen! Kul. Det var vår p-fest och riktigt kul. Känner med våra säsongare, jag har ju verkligen varit i deras skor när jag sommarjobbade förr. Ska sova nu! Kram på er!