Nytt År

God fortsättning! Hoppas ni hade ett riktigt bra nyår! Vi firade här med två familjer vi känner. Vid tolvslaget sov barnen i vagnar i tvättstugan, hallen och våra i sovrummet. Perfekt! Vi stod för snittar och förrätt (räkcocktail), ett annat par för varmrätten (sadel från nyskjuten älgkalv, halloumi till mig, den godaste gratäng jag någonsin ätit och cognacssås). Till dessert en fantastisk cheesecake. Otroligt trevlig kväll och ett väldigt lyckat nyår! Inga bilder på någonting  förutom lyktorna vi släppte upp efter fyrverkerierna som skulle vara ljudlösa.


Exakt tjugo år sedan jag blev blixtkär i Andreas första gången förresten. Jag gick nian och vi var på nyårsfest. Drack Hooch och vid tolvslaget gick både vår fest och grannfesten ut för att titta på fyrverkerierna på gårdsplanen. Där var han. Mitt i vimlet. Vi såg varandra, sa hej och kramade varandra flera gånger utan att aldrig setts förr. Det var verkligen så speciellt. Den där dragningskraften har varit så stark sedan dess, även om vi spenderat flera år på olika håll så har vi alltid dragits tillbaka till varandra. Magiskt.

En hel vecka kvar av min och tjejernas ledighet och vi ska fortsätta träffa kompisar och göra mysiga saker. Sarah och Lena med barn var här i torsdags och vi överraskade fina gravida Lena med en blöjtårta. Snart kommer vår nya lilla kompis till världen och det ska bli så spännande att se vem det är som kommer!

Återkommer med tankar och planer för det nya året! Nu ska jag gå till familjen och sedan ska vi beställa pizza!

Lena :

Ni två! 💛


Svar: 💛
Emelie

Kommentera inlägget här: