28

Jag har ju verkligen varit så anti färg ett bra tag men rött var länge min favoritfärg. Sakta har det smugit sig in lite rött i tjejernas garderob. Känns liksom rätt för oss nu. Vi hittar rött i leopardprintet från MR som de fick i julklapp i olika plagg.

Trötta möss ryggsäckar från MR som jag bytte till mig när jag skickade tillbaka reaoveraller jag handlat innan köpstoppet. Det var 60% rabatt på dem.

Har rensat ut så mycket slitna pyjamaser och de behöver nya. Så i alla hjärtans dag present får de dessa från H&M. Ett undantag i köpstoppet.

Önskar mig de vanliga PoP tröjor till tjejerna, röda med ränder. Där går verkligen gränsen för min konsumtion, pyjamaser var mer måste men det här är inte måste så de får vi önska oss! 

Idag har A och Kee varit och badat på badhuset och sedan har vi firat Andreas lillebror Danne som fyller år, blev bjudna på mat och tårta. Killarna fortsatte ut för att spela biljard och jag kollar på SATC filmen, älskar den första. Eldar i kaminen och tar ett glas vin. Mysigt. Hoppas på stor sol imorgon och att våren känns sådär på gång igen!

Lena :

Rött är verkligen hur fint som helst! Och tjejerna passar bra i det 💛
Beställde alla hjärtans presenter vi med igår, en unicornbaddräkt från MR till Edith och en mössa till Ruth 👏🤗

Svar: Visst gör dem? ☺️ Och älsk på unicornmönstret! Det blir ju toppen! 💛🤗
Emelie

Kommentera inlägget här: