15

Januari. Inte min favoritmånad. Det där med resa i januari får bli något såsmåningom. En resa i vår väntar, London var tänkt men helt ärligt så är jag lite terrorskraj. Och att vara utan barnen två nätter, lite tvek alltså. Läskigt med attacken som var i Istanbul nyligen, vi var på den nattklubben när vi var där och jobbade för några år sedan. Reina var iallafall då supersuperhet. Precis vid vattnet ligger den.

Vi fortsatte med Andreas tvättstugeprojektet idag och var till Ikea. Det gick bättre idag än sist men det är ju full fart på tjejerna. Kee har lärt sig leka kurragömma så det körde vi på lagret medans Andreas plockade skåp. 

Fick lite sålt på Instabloppisen till sist och pengarna sparas till sängar till tjejernas rum. Minnen från Ikea är den finaste barnsängen jag sett! Pengar som går runt liksom och inga "nya" pengar som bränns. Nyttigt det här med att tänka till och om. Tänkte kolla om mamma kan sy sänghimlar också, som Numero 74s fast lägre eftersom sängarna kommer att stå under snetaket.

Måndag imorgon och tacksamheten är stor över att jag har det jobb jag har. På rätt sida av säsong nu och jag längtar!

Lena:

Älskar sänghimlar! Edith fick en vit från numero 74 i julklapp och hon tycker väldigt mycket om att lägga sig i sin koja 😙😍

Svar: De är ju så fina! 😍💛
Emelie

Kommentera inlägget här: