14

Gym på eftermiddagen och hemgjord pizza på kvällen. Älskar hemgjord pizza! Alltid Leilas botten, hemkokt tomatsås gjord på Muttis tomater, idag med broccoli (lärde mig det i USA- så gott!), kantareller, röd lök, paprika, tomater och handskalade räkor. Så gott. Testa broccoli alltså, koka lätt först!

Nytt år- rent och fräschtsug. Antar att det inte bara är vi som rensar och fixar. Andreas vill rusta mer i tvättstugan och jag säger inte nej. Ribbstolen har kommit upp på väggen ikväll nere och jag har plockat ner lite tavlor och en bonad från andra väggar så det inte blir för mycket. Balans är ju bäst!
Rensat barnens kläder har jag gjort. Så skönt. Zoe kör mest 80 mot 86 på vissa tröjor och Kee 98 med lite 92 kvar. En 86/92 växa i låda till Zoe finns och en med 104/110 till Kee. En varsin säsongskläderlåda att skifta sommar/vinter med. En låda med vagntillbehör behöver vi med- selar, suffletter myggnät och annat krafs. Åh va bra man mår av att organisera! Har en hel del att slänga upp på Instabloppisen imorgon och så ska jag fortsätta städa barnens leksaker. Plocka bort Duplo och pussel ett tag bl.a.
Zoe nedan på väg att åka till farmor och farfar. Kolla håret! Det har växt så mycket.

Lena:

Åh! Befriande med rensning!
Det och att åka till återvinningen, känner mig alltid 100 kg lättare efteråt och en lugn känsla i kroppen! 🙌🏻

Småtjejerna börjar bli så stora, vad fort det går! Kram

Svar: Det går verkligen SÅ fort! Och ja, befriande med rensning 💛 Kram!
Emelie

Kommentera inlägget här: