09

Ikea iförrgår med mamma och Tyra. Vi behövde fler matlådor så att vi kan vara sådär duktiga med mat och matlådor som vi tänkt och Ikeas i glas är ju utan protest bäst, går att frysa och värma i ugn. Ungarna var helt galna! Skönt att vi var tre vuxna (två proffs då de båda jobbar på dagis). Alltså inte för att det hjälpte utan för att vi var tre mot två typ.

Igår försökte vi grilla men timeade Zoes sömn fel och Kee blev ledsen när hon ramlade i snön utan vantar. Zoe ville hulkandes åka pulka men vi bara fastnade och när jag hoppade av och drog henne nerför så ramlade hon ur. Vi släckte elden och åkte hem och stekte korv istället.

24 dagar har vi varit hemma. Vår sista lediga dag idag och vi tog en promenad med vagnen. Sedan var jag till stallet och red lektion. Fick Varas som är ny och jag tycker att han är så mysig! Hade passat mig perfekt som egen häst om pengar, tid och allt det där funnits. 

Nu väntar en kortvecka alltså, mjukstart. Har packat allt som ska med till dagis igen, tömde allt innan julen. Min kaffetermos, lådan jag har grekisk yoghurt i och granolan står framme. Jobbmobilen på laddning, nycklar och kläder till oss framlagda.

Kommentera inlägget här: