06

De här två alltså, älskade underbara ungar! De är för det mesta så himla lättsamma och fyndiga. Med för det mesta menas det ej på Ica Maxi idag tex då båda vägrade sitta i kundvagnen, vägrade gå eller lyssna på något. Det slutade med att jag mutade med att handla tuggummi. Nöden och lagen liksom. Försöker att aldrig sjunka mig till att hota, ni vet "om inte ni går på benen så får ni inte följa med på kalas sedan" typ. 


Efter handling har vi varit och firat syrrans Rickard, familjens klippa och pappas bästis. Tacos och banan/jordgubb/blåbär marängswiss, så gott allting. Nils har blivit en stor favvo att leka med och han hjälpte tålmodigt tjejerna hoppa i soffan om och om och om igen. De bästa lekarna är gratis och det bästa tjejerna vet är att få tid av oss vuxna. Slutet närmar sig sakta på våra tre lediga veckor. Det har varit jättehärligt att få den här tiden tillsammans. Så mycket vi hunnit gosa! Väldigt intensivt också med alla måltider och allt fix, ibland har man hellre lust att lägga sig ner och stirra i taket än att svettig klä på två barn som skrattandes drar av sig alla kläder man klätt på dem. Eller när man hundra gånger per dag får plocka ner hon som vill hänga i kristallkronan från bordet. Alla stolar ligger numera nere så slipper vi de diskussionerna. Nu ska jag sälla mig till skaran som sover! Godnatt på er!

Mamma:

Tjejerna är så härlig. Morbror Nils är den mest suveräna lekkamraten! En njutning att se tjejerna och honom tillsammans😘!
Bra att du undviker hot. Finns ingen relevans i sånt, bara destruktivt.

Svar: Verkligen så duktig Nilsson! 👌🏻💛😘
Emelie

Lena :

Håller helt med om att undvika hot. Vi undviker det med då det bara skapar dålig känsla och är väldigt svårt för våra svårt att förstå helheten i det.
Bättre med tuggummi 😙💛

Svar: 💛💛💛
Emelie

Jenny :

Synd bara att barnens vattkoppor "kom emellan" en träff med er under ledigheten! Vi får ta det framöver istället! Kram 💞💞

Svar: Ja! Hoppas ni mår bättre. Stora kramar! 💛
Emelie

Sussie:

Hot har jag aldrig trott på heller. Däremot har jag försökt med traktormuta när Arvid för 4:e gången på BVC inte ville göra 4.års kontrollen. Men vad hade jag för det? Ingenting! Muta går inte heller. Men den 5:e gången när han fick styra min hand till bokstäver och pinnar. DÅ minsann gick det bra. Hahaha Envisa unge som får stackars mamma helt svettig och rödblommig.

Svar: Ha ha! Puh! Tjejerna har börjat komma i det där stadiet att om man gör fel så blir det JÄTTEFEL! När man råkar skala en clementin fastän de minsann skulle skala själv... svettigt! 😅✨💛
Emelie

Kommentera inlägget här: