31

Igår morse åkte vi buss mot Stockholm för att möta upp alla kollegor från de andra parkerna inför årets Kick Off. Thomas Järvheden var konferencier, Manuel Knight föreläste och på kvällen fick vi se dinnershowen Mamma Mia- The Party på Tyrol och priser delades ut till koncernens stjärnor. Jättefin scenografi, vi var på Skopelos i Grekland, fick ouzo när vi kom och åt supergod grekisk mat. Personalen frågade hur flygresan gått och om vi behövde sololja. Känns så roligt att vara en del utav det här fantastiska bolaget! "Omöjligt bor inte här!" Förra året åkte 350 årsanställda till Orlando, Florida på Kick Off och nu fick vi veta att om vi fixar vår utmaning så åker vi Kick Offen 2020 till Abu Dhabi där det också ska finnas värstingnöjesfält. Kul! Vi sov kvar på Hasselbacken och åkte hem efter frukost. Första natten för Zoe utan mig men det hade gått helt okey förutom en heldel vakna stunder för Zoe och Andreas. Hon ville gå upp och leta efter mig. Kee hade sagt att hon saknade mig och undrar om jag var och handlade. Hämtade de så fort vi kom hem och det känns bra att vara hemma nu. Vi är bäst så, tillsammans alla fyra! Nu ska jag gå och krama på mitt stora efterlängtade hjärta och så ska vi leta kakel till badrummet uppe som ska rustas. Kram!


Min bästis

28

Jag har ju verkligen varit så anti färg ett bra tag men rött var länge min favoritfärg. Sakta har det smugit sig in lite rött i tjejernas garderob. Känns liksom rätt för oss nu. Vi hittar rött i leopardprintet från MR som de fick i julklapp i olika plagg.

Trötta möss ryggsäckar från MR som jag bytte till mig när jag skickade tillbaka reaoveraller jag handlat innan köpstoppet. Det var 60% rabatt på dem.

Har rensat ut så mycket slitna pyjamaser och de behöver nya. Så i alla hjärtans dag present får de dessa från H&M. Ett undantag i köpstoppet.

Önskar mig de vanliga PoP tröjor till tjejerna, röda med ränder. Där går verkligen gränsen för min konsumtion, pyjamaser var mer måste men det här är inte måste så de får vi önska oss! 

Idag har A och Kee varit och badat på badhuset och sedan har vi firat Andreas lillebror Danne som fyller år, blev bjudna på mat och tårta. Killarna fortsatte ut för att spela biljard och jag kollar på SATC filmen, älskar den första. Eldar i kaminen och tar ett glas vin. Mysigt. Hoppas på stor sol imorgon och att våren känns sådär på gång igen!