17

Vi var SÅ nära att boka en resa idag. Kap Verde i mars. Dock stack priset iväg dubbelt så mycket när Ticket-tjejen upptäckte att barnen inte var inkluderade vilket det stod i min app att de var. Typiskt, åh så taggade vi är på lite värme! Tror det är ett vinnande koncept för oss att då och då kunna komma iväg, bara vara vi och ladda batterierna. 

Lämnade in barnens sommarledighet igår och sex veckor blir de hellediga. Ganska bra med tanke på att jag har ett sommarbetonat jobb. Tio dagar behöver vi lösa på något vis, antingen kan A ta föräldradagar, mamma har lovat ställa upp och säkert kan farmor och farfar hjälpa till de med. I höst tänker jag ta mycket lediga långhelger, ev någon resa och så blir vi långlediga i jul igen. Mitt nya jobb bjuder på så mycket bra för vår familj och för mig som mamma. 
Apropå jobbet som jag har svårt att släppa (vilket känns helt okey, att jobbet är en sådant intresse och passion så det känns som en hobby) så har jag precis spanat in butikstillbehör. Påsar, presentpåsar och förpackningar till våra fina stenar vi säljer i lösvikt. Barn älskar dem. Det är mycket smått runtomkring att tänka på med butik. Nästan allt är inköpt nu. Handlade böcker och pyssel igår. Badkläder kvar bara. Alla tester på våra ekologiska kläder har kommit och de är så fina! Och! En nyhet för iår som jag jobbat för sedan jag började är att en av de fyra butikerna kommer byggas om till godisbutik! Det kommer bli så fint! Också där mycket att tänka på. Sortiment, behållare, skedar att ta med, våg... Mycket att inte glömma. På todo listan min står också en runda i second hand butiker för att hitta bord och annat stillage för exponering. Hur kul är det inte att ha sådant som jobb? Saknar ändå H&M lite. Det kommer alltid vara en del av mig. Gick förbi kontoret i onsdags när jag var i Stockholm och suktade lite. Man ser tydligt på stråken mellan byggnaderna vilka som tillhör gänget. Det var verkligen min dröm att komma dit och tänk att jag fick leva den med.
Nästa vecka har jag tid hos Ola på kirurgen på Ackis. Ultraljud och resultat på mitt stora test. Känner mig lugn men det har jag faktiskt alltid gjort med min cancer. Det är utom min makt att påverka resultat. Det bästa jag kan göra för mig själv är att vara positiv. För mig har det varit så. Pappa, gulle, sa alltid att hoppet är det sista som lämnar människan. Till och med när han var riktigt riktigt dålig och han har så rätt. Bättre att vara glad i onödan än att oroa sig i onödan! 
Jag känner förresten att jag krymper insynen i mitt liv mer och mer, krymper min Instagram (hey- gillar man aldrig något jag lägger ut så kan det ju inte vara kul att följa mig heller. Därav att jag också sällan godkänner vänförfrågningar om någon undrar) och lika så FB. Ju äldre barnen blir desto mer vill jag skydda de för exponering liksom. Här bjussar jag en heldel på tankar och så men väljer att inte visa så mycket ansikten på barnen eller något de kanske skulle kunna tycka är obekvämt i framtiden. Dock tänker jag också att om något skulle hända mig så är bloggen en fint minne för de att läsa och spara för de. 
Nu blev det ett spretigt och blandat inlägg men så kan det bli. Kram på er!

Siri:

Du är klok som en bok och cool som en Snook ("bandet" ofc ormar läskiga) Love U😘😘

Svar: Tack gullunge! 😘💛
Emelie

Lena:

Vilket jobb du har!
Dina ord lyser om hur mycket du älskar det! Underbart!!!

Men vad trist med resan!!! Hoppas ni finner en ny och prisvärd!

Förstår och delar din känsla över sociala medier, har i stort sett slutat blogga och jag lägger ut mindre och mindre överallt.

Håller med ovanstående, du är klok!

Kram


Svar: Tack snälla. Jag är verkligen så lycklig över jobbet. Det går ju att göra fynd gällande resor om man letar! Så vi gräver vidare 😅 Sociala medier- ja! Man ska göra det som känns rätt för en själv i magen. Det är det viktiga. Jag har känt mig mer och mer obekväm innan jag raderade massor och då blev det liksom lättare i kroppen! Kramar och ha en fina helg! 💛
Emelie

Lena :

Långhelger gillas för då kan vi leka! 😙💕👏

Svar: Ja toppen! 😘
Emelie

Mickis:

Alltså nej vilken besvikelse med resan! Hoppas det dyker upp något annat!

Svar: Det var ju inte en rimlig ökning heller, för ett barn! Zoe är ju inte två än 🙈 Tack, det var väl inte vår resa då 🙄😃
Emelie

Kommentera inlägget här: