15

Jag är på väg till Stockholm för att gå kurs. Utbildning i leksakers säkerhet eftersom att jag köper in mycket leksaker.

Alla hjärtans dag igår och jag fick ett dansspel av Andreas till Playstation 4, det var från 3år så tanken är att vi kan spela hela familjen. Tjejerna älskar ju att dansa. Vi målade hjärtan medans vi väntade på maten igår och Kee ville att jag skulle måla så att hon kunde färglägga, tycker hon var jätteduktig! Zoe är den som oftast drar fram målarfärger, bland hennes bästa att göra. Båda två är duktiga på att hjälpa till och speciellt Zoe är så himla noggrann. Lägger saker där de ska vara och vill ha allting rätt och riktigt. Ska alltid slänga sin blöja själv och båda lägger alltid kläderna i tvättkorgen när vi badar.


Var upp i artistlogerna igår bakom stora scenen för att börja reka kommande jobb att göra om där. Wow vilket roligt projekt! Det finns potential! Där tankarna rör sig nu, kul ska det bli. Massor med låtlistor hänger kvar på väggarna från tidigare somrars spelningar. Jättekul läsning, tex hade Petter hade Såklart och Logiskt som extranummer. BHn vet jag inte vem som fått uppkastad till sig.

Framme strax! Hej Stockholms central!

Kommentera inlägget här: