11

Glada tjejer efter dagis och sedan kom snälla farmor och farfar lagom till middagen så att vi kunde smita iväg på bio! 50 Shades Darker premiären. Tyckte den var bättre än ettan och kul att se eftersom det är en sådan storfilm. Läste böckerna i London. Sedan hämtade vi sushi då ingen av oss ätit sedan lunch och fick sällskap av en pigg 2,5 åring och en 1,5 åring som slukade sushi de med när vi kom hem. Gullungar! Några timmar ifrån de är alldeles lagom- vi är bäst tillsammans. Nu sover de igen (såklart), A letar fyrhjuling som vi gjort väldigt länge nu och jag har mailat med Nube i Italien om nytt sofföverdrag till vår pärla uppe som behöver ett nytt överdrag såsmåningom. Min kompis som jag köpte den av bor nu i Barcelona och soffan bodde hos hennes syster där en katt gått lös på den. Köpstoppet annars går rätt bra. Jag surfar in på mina favvosidor ibland, spanar runt lite men går ut igen. Mini Rodinis nya leosläpp var lockande men känns okey att låta gå (vilken direktöversatt engelska).

Något jag ska göra imorgon är att ge lite kärlek åt våra växter. Nya, lite större innerkrukor och ny jord. Då växer dem ska ni se! På kvällen vankas middag här med vänner och vi tänkte grilla och jag ska baka både foccacia och en blåbärscheescake på chokladbotten. Tänkte göra en sallad med jordgubbar, valnötter och fetaost. Potatisgratäng med stekt lök och champinjoner, A får vispa en egen bearnaise. 
Bild från jobbet nedan! Oj vad det byggs på nya berg och dalbanan! Kommer bli supercoolt, ett nytt landmärke för oss nästan. 

Kommentera inlägget här: