08

Barnen sover, tvn är avstängd, disk och tvättmaskin susar som vanligt vid den här tiden och elden sprakar i kaminen och värmer gott. Släckt ner och tänker kolla på Husdrömmar eftersom att jag missade avsnitt ett. Älskar den serien! Och de följer upp hur det gått för familjerna i förra säsongen i det här avsnittet och jag längtar efter att se Marie och Bill! Marie Olsson Nylander är banne mig en idol, hon skapar fantastiska rum och miljöer! Blir helt till mig. Vacker är hon också och ni vet Love Warriors bilden? Den med duvan på ryggen? Det är hon.

Gjorde piroger till kvällsmat. Aldrig mer. Blev så gott men hur kunde jag få den idén efter dagis? Måste laga mer mat söndagar. Efter dagis ska vi gosa, bada och förbereda morgondagen. Det är lagomt. Blev såååå gott dock! Kidneybönor, morötter, lök, vegfärs, Mutti tomatkross, curry, oregano, paprikapulver, och lite ketchup i eftersom vi inte hade chilisås. Ost på de med vanlig köttfärs i. Så sugen på mer grönsaker. Mandelmanns kanske hjälper de tankarna? 
Spelar Kid Cudi via bluetooth från min telefon för Andreas som sliter som ett djur uppe i badrummet. Han är grym alltså, oslagbar när han vill. Kid Cudi lyssnar jag på mycket när jag målar karusell-koppar om dagarna. 

Kommentera inlägget här: