03

Ackis. Sådan hatkärlek och sådan tacksamhet över att det finns. Jag föddes där. Min första operation vid fem års ålder. Den andra vid elva årsåldern. Cancern som kom när jag var tjugonio. Pappas cancer. Våra nära som vårdats där. Besöken på specialistmödravården och de finaste av allt- på Ackis föddes både Kee och Zoe. Blir rörd nästan varje gång jag går förbi Apoteket där A köpte världens kit till Kee när vi låg på BB. Livet tar och livet ger. Nu är iallafall mina två Thyrogen svängar över. De sista någonsin hoppas jag.


A är ju helt vild. Hela badrummet tomt och tömt nu på kakel, klinkers och glasbetong. Han kan mitt hjärta. Det bästa bästa med A är att jag är hopplöst kär i honom än. Samma känslor som när jag var ung och det är fantastiskt att få känna så. Imorgon har vi faktiskt barnvakt då barnen ska vara med moster Alva så att vi hinner allt vi aldrig hinner annars, typ torka golv och rensa lite mera. Gillar inte att lämna ifrån mig de egentligen nu när jag jobbar men ibland blir det bäst i slutändan så något blir gjort hemma. På kvällen vankas middag hos svärföräldrarna med mamma och söndag ska jag bara gosa med barnen!

Mamma:

Akademiska är verkligen hat och tacksamhet. Cancer. Död i trafikolycka. Cancer,cancer och cancer. Men också 6 tillfällen av lycka när ni barn föddes. Och nu 3 barnbarn födda där.❤️ Nu får vi hoppas att cancern är ett avslutat kapitel för dig Emelie❤️

Svar: Love U! ❤️
Emelie

%C5sa%20W:

❤️❤️❤️❤️ Kramar & Kärlek till dig du fantastiska människa ❤️❤️❤️❤️

Åsa W :

❤️❤️❤️❤️ Kramar & Kärlek till dig du fantastiska människa ❤️❤️❤️❤️

Svar: Fina Åsa! Du är ju världens gulligaste! ❤️
Emelie

Sarah:

❤️

Svar: ❤️
Emelie

Kommentera inlägget här: