Hämtar luft

Ingen som har varit sjuk idag! Hoppas hoppas att magsjukan är klar med oss! 

27

Tänkte häromdagen på att vi varit så friska! Förbjudna tanke. Magsjukan kom som ett brev på posten. Kee dålig igår morse men ändå hur pigg som helst! Lekte jaga med kräkspauser. Va! Små barn vet inte hur man är sjuk. Inte ett gnäll från henne. Zoe kräktes igår kväll men sov gott inatt. Hoppas att det var det...

I lördags var jag och mamma på bio, La La Land. Bra film! Lite seg i början men sedan så. Nominerad till 14 Oscars! 
Vab är lika med mammaledig tv- snart The Little Couple! Favvon. Paus i Disney!

24

Nämen. Sommarlängtet. Förra sommaren inleddes med Kretaresan i slutet av april och avslutades nästan med den stekheta resan till Kolmården i september då det var 32 grader! Så liten Zoe var. 

Idag har vi (A var med) varit på Ackis och träffat Ola på kirurgen som opererade bort min sköldkörtel. Han var inte helt nöjd med mitt resultat, tumörmötaren rörde lite på sig vilket inte behöver betyda något- den är väldigt känslig. Dock vill han pressa mina värden, mer och höja min Levaxinmängd. Ultraljudet såg jättefint ut. Skönt att träffa Ola, litar helt och hållet på honom. Min onkologläkare däremot ville standardmässigt sänka min Levaxinmängd nu fem år efter första jodbehandlingen. Tur att det inte blev så då.