22

22 april. Grattis pappa uppe i himlen. Älskar dig! Saknar dig. Helt sjukt fortfarande att du inte finns med oss på jorden. 


Alltså parken. Inte bara att jag älskar mitt jobb, tjejerna älskar den med. När Andreas drog iväg på träning imorse så frågade jag tjejerna om de ville åka till parken (Zoe hade redan innan frukost börjat klä på sig för att gå ut) och de skrek i kör JAAAAA! Perfekt att strosa runt där, och nu innan det öppnat kan de springa bäst de vill och jag ser de ändå. Lycka. 
Andreas har varit på hockey, vi skjutsade honom till stan tidig eftermiddag och vi åkte hem och badade, hämtade Siri och kinamat och spenderade några timmar hos henne med Bazta. Barnen blev överlycklig att Bazta boxern var där. De är så tuffa med, fräser nej! när hon blir för på och Bazta lyssnar, världens snällaste hund.
Språk förresten- så mycket roligt nu! Zoe sa sin första fyraordsmening häromdagen; Jag titta Babbla pappa! till Andreas. Kee kläcker ur sig massor, igår när hon var på väg att ramla; Hopptan! Det däj vaj jiktigt nära! Idag när vi dansade; Skaka jumpan mamma! Artig är hon med; Åh tack mamma. Tack! Och; Hejjegud! Förlåt mamma! Förlåt! Jag blåta! Om hon mitt i all lek och yvighet råkar veva till mig eller något. Mina älskade tjejer alltså. Tänk att de är våra! Nu ska jag sova och snart kommer väl A hem från sin första utekväll på väääääldigt länge! Kram!

Lena:

💛

Svar: 💛💛💛
Emelie

Kommentera inlägget här: