29

Bara jag som är vaken. Andreas följde med och nattade men sover så hårt så jag ville inte väcka honom. Det har varit en intensiv vecka och vi är nog alla i behov av vila. Barnen är sjuka, de har ögoninflammation och är förkylda. Har fått pussla lite för att få ihop allt med mycket på jobbet och Kee fick följa med på morfars begravning igår. Faktiskt skönt att ha henne i famnen, obekymrat satt hon med russinpaket stilla hela begravningen. Kee och jag hade en liten grej ihop med honom där ett tag när vi följde med honom på vårdcentral och sjukhus så det var fint att hon var med. Jättefin begravning och jag hoppas han har det fint nu finaste lilla morfar. Skönt att du får vila istället för att fortsätta tyna bort. Bär med mig dina ord Gör om gör rätt och att Det vi gör idag slipper vi imorgon. Han var en väldigt duktigt snickare min morfar.

På kvällen igår var Tyra och Tom barnvakt och vi var på Kick Off med våra anhöriga i parken. Jättekul att ha med Andreas på fest och kul för oss att göra saker ihop. Supertrevlig kväll där vi parkarbetare lagar mat i restaurangens kök och våra respektive går på exklusiv djurvisning under tiden, sedan äter vi ihop. Plockmat var temat igår och det var fantastiskt gott! Tom hämtade oss halv ett.

Jag blir nog vaken en stund och kanske ska passa på att dra fram jobbdatorn. Somnade till jag med några timmar efter nattningen så nu dröjer det nog en stund att somna om. Parkens getter nedan! Fantastiskt söta och nyfikna. Kram på er!

22

22 april. Grattis pappa uppe i himlen. Älskar dig! Saknar dig. Helt sjukt fortfarande att du inte finns med oss på jorden. 


Alltså parken. Inte bara att jag älskar mitt jobb, tjejerna älskar den med. När Andreas drog iväg på träning imorse så frågade jag tjejerna om de ville åka till parken (Zoe hade redan innan frukost börjat klä på sig för att gå ut) och de skrek i kör JAAAAA! Perfekt att strosa runt där, och nu innan det öppnat kan de springa bäst de vill och jag ser de ändå. Lycka. 
Andreas har varit på hockey, vi skjutsade honom till stan tidig eftermiddag och vi åkte hem och badade, hämtade Siri och kinamat och spenderade några timmar hos henne med Bazta. Barnen blev överlycklig att Bazta boxern var där. De är så tuffa med, fräser nej! när hon blir för på och Bazta lyssnar, världens snällaste hund.
Språk förresten- så mycket roligt nu! Zoe sa sin första fyraordsmening häromdagen; Jag titta Babbla pappa! till Andreas. Kee kläcker ur sig massor, igår när hon var på väg att ramla; Hopptan! Det däj vaj jiktigt nära! Idag när vi dansade; Skaka jumpan mamma! Artig är hon med; Åh tack mamma. Tack! Och; Hejjegud! Förlåt mamma! Förlåt! Jag blåta! Om hon mitt i all lek och yvighet råkar veva till mig eller något. Mina älskade tjejer alltså. Tänk att de är våra! Nu ska jag sova och snart kommer väl A hem från sin första utekväll på väääääldigt länge! Kram!

17

Så var påsken 2017 över, känns helt okey. Hade mest av allt önskat mig en varm påsk med härligt väder men den har mest kantats av isvindar och snöstormar. Ja! Dagis ropade Kee när vi åkte förbi idag. Imorgon är det dags. Keesan har förresten lärt sig klippa med sax. Jätteduktig är hon. Kan sitta och pyssla hur länge som helst.  Och Zoe alltså! Noggrannast i hela världen. Allt ska vara riktigt och rätt. Vet alltid vart saker ligger och precis hur hon vill ha det. Idag har hon bärt tre små påsar i köpcentrumet. Hon tar på sig uppdrag med stort ansvar, inte ens två år fyllda. Köpte mer trosor och nya solbrillor till barnen och Siris påse bar hon med. Hon har jättehärlig aptit nu och äter massor. Skönt! Kommer ni ihåg hur jobbigt jag upplevde det att hon var helt ointresserad av mat. Kram på er!