30

Jag sprang på en fjädersparris häromdagen. En växt jag suktat efter och hur fin är den inte? Går förbi och myser när jag ser den.

Vinterförberedelserna fortsätter på gården och A bygger ett supersnyggt vedförråd. Solen har lyst också och vi har gungat och lekt.

Plockade med mig små granar när jag sövde tjejerna i vagnen. Granskott precis längs vägen som ändå inte fått växa upp och bli stora granar. Satte de i krukorna på bron och altanen och kände att de blev riktigt bra! Har flera gånger köpt tujor men de dör bara. Tycker att det blev fint och mysigt. Tjejerna har en jättefin adventskalender från mamma (mormor) som ligger och väntar och jag har köpt några julklappar redan. I år kommer de tycka att det är superkul med jul! Roligt. Kee blir snart 2,5år (31 november) och Zoe 1,5år (29 december).
Ska sova nu. Vardag imorgon och jag har packat vintermössor och overaller så finns de på dagis om de behövs. Godnatt!

29

Vi har fått en pumpa av mamma och barnen äääälskar den. Det har varit så mycket snack om spöken och pumpor den här veckan och igår hade de halloweendisco på dagis. Kee fick ta sin finaste klänning- den hon vill ha jämt med bollar i tyllkjolen. Och som hon hade dansat. Kul. Hon har ju verkligen haft ett gott hjärta för musik ändå sedan hon var liten liten. Diggade långt innan hon kunde gå.
Idag har vi varit och spanat på fyrhjulingar och sedan har vi haft grävare här som vips trollat fram en dubbeluppfart, röjt fyra stora stubbar på baksidan och tagit bort vår kulle som det bara växte ogräs på. Lägga sten eller asfaltera är nu en fråga. Framför huset blir det sten iallafall och den dagen det är gjort så kommer jag jubla. Längtar efter att ha det fixat och fint!
Så Mycket Bättre var grymt igen och Lisa Ekdahl lyste återigen superstarkt. Älskar verkligen det programmet. Tänk att det bara var en och en halv månad sedan som vi var där och gick i sommarkläder!

28

Barnen sover och jag väntar på maaaat! Hungrig. A fixar käk.
Idag hörni så har jag sagt upp mig efter 10 års anställning på H&M och skrivit på en tillsvidare anställning i parken. Slut på
tjänstledighet och provanställning. Tack bästa H&M för allt! Så stolt över detta företag!
På min vill-se lista ligger serien Divorce, Sarah Jessicas nya på HBO. Har någon sett den? Är den så bra som jag tror?! Ha en fin kväll, kram!