29

Hej! Åh så dåliga vi har varit i helgen! Tror jag gick värst åt som fick öroninflammation. Planeringsdag på dagis igår och inte gjorde det något eftersom vi var sjuka. Jobb idag iallafall och jag har lyssnat genom Agnes Wolds sommarprat och söndagsintervjun med henne i P1. Bra underhållning när man matar in artiklar i det nya lagersystemet. Kvar är vinter i P1 att lyssna på. Igår var hon med i Exoressen och avlivade myten om plast citat
"Plastleksaker är inte farliga för barn.
Detta slår Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, fast och sågar därmed Växjös satsning på giftfri förskola.
– Det är skicklig lobbying från en konstellation av forskare och naturskyddsföreningen, sedan har de lyckats lura samhället, säger hon".
Och så hjälper hon oss småbarnsföräldrar, genom att avliva en massa myter om ditten och datten. Befriande. Älskar henne.
Fina träd på jobbet, ljusslingor alltså! Mer av de i vintermörkret!

Sooool!

Vilket fint väder! Vi är dock förkylda. Glad att vi klarat veckan med undantag för att Z hade feber tisdag em/kväll men var pigg onsdag och kunde gå på dagis tors/fredag. Vi bokade en resa på förmiddagen! Riktigt spontant, känns lite overkligt. Ser fram emot sol och värme och ingen av oss har varit på Teneriffa. Har ni? Var det bra? Ha en fin helg!

21

Idag fyller hon 25! Världens bästa Siri! I lördags hade mamma och moster ordnat en jättefin överraskningsfest åt henne. Barnen sov middag sent och höll ut till länge, dansade och hade kul.

Eld och marschaller, glögg och pepparkakor medans vi väntade på födelsedagsbarnet.

Dagarna går så fort! Har hunnit hämta barnen lite tidigare flera dagar förra veckan- gissa om det känns bra. Idag har jag ridit och i helgen hann vi ta en promenad med kusinerna i parken. De nya vagnarna har vi testkört och tummen upp! Väldigt nöjda. Imorgon står den årliga cancerkollen på Ackis på mitt schema. 2011 opererades jag. Åren går. Ska ta lite glögg nu, valde Blossa ekologiska eftersom den hade lätt snyggaste flaskan. Kram!