30

När tjejerna vaknade igår morse efter sin sovmorgon så var båda tvärförkylda! Näsor som rann, nysningar och hosta. Kee hade lite feber på kvällen. Det konstiga var att det inte fanns ett spår av tecken på förkylning kvällen innan. Hum. Ännu en överraskning fick jag när jag skulle mata kaninerna, en unge låg bredvid mamma Bonnie! Med lite hår så sprillans ny kan den inte varit. Vågade inte kolla efter fler om det skulle finnas de som inte levde i boet (plus att mina ungar skrämdes, de var hungriga, gnälliga och trötta) men Alva kom och två små bollar till fann hon så tre totalt. Så söta, hoppas de mår bra. Den ena ungen bär mamman ur boet då och då, fattar inte varför? Tycker hon den är stor nog att kravla runt själv? Lade tillbaka den först men hon bär ur och i den så får lita på att hon gör sitt mammajobb. Hjälpte inte att vi var snabba att kastrera hanen alltså utan hon var dräktig när hon kom.
Boat fint har hon gjort. Tur att jag bytte bur för två veckor sedan så hon fick den stora med mysigt loft i! 
Yogaavslutning igår, det har varit skönt ändå yogan även om just den här formen kanske inte är den ultimata för mig. Nära har den varit! Hoppar av kommande kurs dock då jag ju snart börjar jobba lite.
Var in på jobbet idag och skrev på sex månaders tjänstledighet och lämnade munkar och wienerbröd i personalrummet. Kul att träffa gamla jobbarkompisar. Tog en snabbis förbi babyavdelningen för att kika efter något till Zoe att ha på fötterna på Kreta och det fanns! Supergulliga espadrillos. Kee fick ett par hon med i 23, hennes 24 är lite stora än. Zoe fick 18/19 och har 20/21 på Kees från förra sommaren att växa i.
Hann storhandla när vi ända var på vift Zoe och jag, hon sov i babyskyddet. Kee som var krassligast fick vara med moster Siri. Hoppas förkylningen försvinner fort fort nu. Kram!
Kommentera inlägget här: