31

En liten kaninunge låg livlös i buren imorse. Tur att jag inte är gravid den här våren, då hade jag väl grinat ihjäl mig. Tog mod till mig och lyfte ur den och begravde den när barnen somnat. Fy men vad gör man? Har man skaffat djur får man ta hand om dem.
Rastade Bazta har vi också gjort. Skönt att komma ut från sjukstugan lite. Kee drog rätt in i hästhagen! Helt orädd för de stora hästarna.
När barnen sov började jag också ta bort markstenen framför huset. Tre varianter av stenläggning har legat där och som jag stört mig på det. Tills vi funderat ut hur garageuppfart osv ska se ut så ska vi lägga grus så länge. Det blir ju toppen! Bra lösning så ser det prydligt ut under tiden. Får gräva lite mer på både längd och bredd. Bara murgröna än så länge i vårplanteringarna på bron.
Ska Pinterest spana lite nu. Aprils födelsedagsbarn har önskat smörgåstårta och det känns skönt att ha lite koll på hur den dagen ska firas. Kee 1år och 10 månader idag och Zoe blev 9 månader den 29:e. Nu kryper hon för fullt och är så söt så man dör. Vår tvåtandade kryptosaurus. Bebis ett tag till och jag njuter! Vill inte stanna tiden, alla åldrar har sin charm men ack så gulligt och mysigt det är med bebistiden.

30

När tjejerna vaknade igår morse efter sin sovmorgon så var båda tvärförkylda! Näsor som rann, nysningar och hosta. Kee hade lite feber på kvällen. Det konstiga var att det inte fanns ett spår av tecken på förkylning kvällen innan. Hum. Ännu en överraskning fick jag när jag skulle mata kaninerna, en unge låg bredvid mamma Bonnie! Med lite hår så sprillans ny kan den inte varit. Vågade inte kolla efter fler om det skulle finnas de som inte levde i boet (plus att mina ungar skrämdes, de var hungriga, gnälliga och trötta) men Alva kom och två små bollar till fann hon så tre totalt. Så söta, hoppas de mår bra. Den ena ungen bär mamman ur boet då och då, fattar inte varför? Tycker hon den är stor nog att kravla runt själv? Lade tillbaka den först men hon bär ur och i den så får lita på att hon gör sitt mammajobb. Hjälpte inte att vi var snabba att kastrera hanen alltså utan hon var dräktig när hon kom.
Boat fint har hon gjort. Tur att jag bytte bur för två veckor sedan så hon fick den stora med mysigt loft i! 
Yogaavslutning igår, det har varit skönt ändå yogan även om just den här formen kanske inte är den ultimata för mig. Nära har den varit! Hoppar av kommande kurs dock då jag ju snart börjar jobba lite.
Var in på jobbet idag och skrev på sex månaders tjänstledighet och lämnade munkar och wienerbröd i personalrummet. Kul att träffa gamla jobbarkompisar. Tog en snabbis förbi babyavdelningen för att kika efter något till Zoe att ha på fötterna på Kreta och det fanns! Supergulliga espadrillos. Kee fick ett par hon med i 23, hennes 24 är lite stora än. Zoe fick 18/19 och har 20/21 på Kees från förra sommaren att växa i.
Hann storhandla när vi ända var på vift Zoe och jag, hon sov i babyskyddet. Kee som var krassligast fick vara med moster Siri. Hoppas förkylningen försvinner fort fort nu. Kram!

29

Vilken fin dag igår! Vi var ute nästan hela dagen i trädgården. Den här årstiden är det oslagbart att bo på landet måste jag påstå och det står inte på förrän poolen är varm och igång och båten ligger i. Du är så himla himla välkommen sommaren! 
Andreas var och snickrade hela dagen, tror badrummen står på schemat nu. Det går fort fram och herre så fint det huset kommer bli! Riktigt kap för den som vill ha ett totalt nyrustat hus gjort av noggranna hantverkare. Vi hade besök av både favvo Fabbe (min farbror) och mamma.

Systrarna Aulin fortsätter att vara gulliga med varandra. Ääääälskar giner (kaninerna) båda två. Snart har två veckor gått sedan kastreringen och de kan flytta ihop Bonnie och Bastian. Nu vaknar mina tjejer efter att tydligen tagit sovmorgon. Kram!