Grattis Zoe!

Ett helt år! Alltså, vad skulle vi gjort utan dig? Du är fantastisk! Älskade fina unge vad du gör oss glada! Grattis till dig och oss som fått världens bästa barn! 💛

28

Sovmorgon och kaffe och bagel till frukost. Verkligen min favvofrukost! Några jordgubbar och ekojuice till. 
Kee är så himla rolig, hon springer för livet mot tvn (MTV på) och dansar järnet när hon hör sina favoritlåtar. Coldplay och John Newman ligger bäst till just nu. För Zoe är allt där! Hon vill ha allt hon ser (där!) och känna på och ska gå dit hon vill (däääääär!). Mycket bestämd och glad. Kan peka vart favvosarna, kaninerna, bor. Idag ska vi förresten till veterinär och kolla kön på kaninungarna. Det är så svårt att se, avgöra och vara hundra. Minst en hane har vi så åter igen, letar någon kanin så har vi över som vi letar hem åt.
Ett årskontrol för Zoe och två årskalas för Thea ska vi också hinna idag. Handlade allt till Zoes födelsedag igår (tänkte grilla kyckling och halloumiburgare) och tårta ska beställas idag. Mamma och Tyra på Gotland och Siri åker till Bråvalla så de får fira senare. Lite avis på de alla tre, hade gärna åkt till Gotland och gärna sett Mumford And Sons på Bråvalla!

27

Blåbärstjejen. Ääääälskar bär i alla dess former. Och melon. Och så mycket hår! Tjoff växte den blonda manen.En djungel på baksidan. Jag glömmer varje år hur grönt och tätt gräset kan bli. Helt galet.
Reafynd. Gjutjärnsljusstakar från Granit. Suktade efter de redan innan rean. Annars har det inte blivit så mycket fynd, en klänning, en tröja och lite handtvålar. Dock är något stort på väg hem, en ny dator! Min tredje MacBook, svårt att byta när man fastnat. Har verkligen längtat länge länge efter en ny, snabb dator att ha till bilder. Kommer garanterat använda kameran mer sedan! Och ta mig tid till fotoböcker. Har tom drömt om hur jag förlorat de bilder jag har sparade.