31

Vi har varit hemma hela dagen, jätteskönt. Älskar HEMMA, vårt HEM som vi byggt upp. Där vi, våra barn och våra hjärtan bor. Mysigt. Och faktiskt har vi kramats halva dagen, det händer ju aldrig längre annars att man bara ligger i varandras famnar länge och bara är. Barnen har lekt och kommit och gosat och krupit upp hos oss med, nöjda med att vi bara finns med och är nära dem. Små barn är lätta att göra nöjda ibland. Och den där fotduschen, vilken hit att leka med... Klockan sex gick de upp vilket innebar att vi alla var trötta och sov middag tillsammans. Supermysigt. Kee nedan i poolen imorse.

Dammsög och torkade av inne. Andreas åkte till huset. Jag och tjejerna matade kaninen. De letade jordgubbar och hittade på allt möjligt innan vi kom in igen för att äta middag. Kolla Zoe på släpvagnen! Dit har hon klättrat själv. A kom hem med pizza till oss vuxna och jag känner mig väldigt lycklig över att vi har en till vecka tillsammans.

30

Började tidigt imorse för att hinna fylla på så mycket som möjligt innan parken öppnade. Man hinner alltid mest då och slipper dessutom störa gäster. Åh vad jag gillar mitt jobb alltså! Andreas och tjejerna kom senare och hängde i parken tills jag slutade. Tyvärr kom även regnet så vi åkte hem. Stannade till vid rusthuset och köpte hamburgare med oss.

Hade tänkt krypa upp i soffan med nya Elle och Elle Decoration och kanske ett glas vin men blev så trött att jag somnade en stund när jag nattade tjejerna. Tror jag tar en dusch istället nu och kryper ner i sängen jag med. A är i stan, han skulle bjuda sin bror och R på mat och de verkar ha en fin kväll. Kul! Tycker om när han har det bra. Skönt att vi har nästa vecka lediga ihop med med, det har varit jätteskönt att få hänga så mycket vi nu.

29

Jobbade en stund imorse och bästa överraskningen var biljetterna till Formex som låg på skrivbordet, Nordens största fackmässa för design och inredning. Kul! Och ännu mer kul att jag kan ta med mig någon dit. Många år sedan jag var där, väldigt inspirerande och jag hoppas såklart på att få mycket uppslag till butikerna nästa år.
När jag kom hem åkte vi ut till Kläcken allihopa.

Köpte några minisar (minityrfigurer) samtidigt som jag köpte ballonger häromdagen och Kee tycker de är jätteroliga att plocka med. Hon berättar hon vad djuren heter och hur de låter. Apor är riktiga favoriter nu. Hittade en påse med varuprover på kontoret och de fick följa med hem de med så när Zoe somnat leker vi med dem. Lillfräsaren får inte leka med så små grejer än... Fina djur iallafall och de ska jag köpa igen nästa år till butikerna. Ser verkligen så mycket fram emot inköp och planering till nästa år!

Jobb står på schemat imorgon med så nu ska jag lägga mig och hoppas på att A kommer hem från projekthuset snart! Nya ägaren vill ta över huset på en gång så det blev lite panik att fixa det sista sista med värmen.
Godnatt på er och sov gott!