28

Tack för cremétipsen! Hittade en test av Weleda faktiskt i badrumslådorna (säkert fått den i någon babybox) så jag smörjde barnen med den efter vi badat och den kändes bra. Speciellt Zoe är torr på magen men hon är helt galen i att bada. Tjuter högt. Idag var det tvätta håret dag också, tvättar barnens hår bara en gång i veckan. 
Andreas dammsög uppe i morse (bara sådär, heja!) och när barnen somnade så fortsatte jag nere och hann torka golv och allt möjligt. Nu är han och bygger men det kommer gagna hela familjen sedan. Alla lakan och myspölen tvättad med så nu luktar det gott i hela huset. Feelgood på den känslan. Sitter ute nu på bron, njuter av solen och skriver ner kommande grejer och planerar. Den här sommaren kommer skilja sig en del mot den förra få jag var gravid och sedan då Zoe var pytte. Och sommaren innan var det Kee som var nyfödd och pytte. Längtar efter att parken öppnar så kan vi åka dit på dagarna och gå runt tjejerna och jag. Jätteglad över säsongskorten vi fick i julklapp av Andreas föräldrar. Vi kommer kunna bada utomhus så fort poolen blir varm här hemma och jag och Andreas kommer kunna gå på konserter i parken bara vi. Åka till älskade Kläcken och ha grillkvällar med familj och vänner. Leka i trädgården och odla i landen. Njuta av det vi har och har jobbat för! 
Tjejerna fyller år så nära varandra så jag tror de får ha ett kalas tillsammans för kompisar, hur mysigt blir inte det? Ett och två år, redan! Är som sagt väldigt väldigt exalterad inför familjens sommar och den efterlängtade resan får bli startskottet. Dags förresten att lägga i en högre växel för min del med träning och kost för att jag ska kunna komma till en form där jag känner mig bekväm. Absolut inge bantning men mer smarta val. Ikväll ska vi gymma och barnens farmor och farfar kommer hit och är med barnen. 
Hoppas att ni haft en fin helg! Kram!

27

Men älskade sol! Vi har varit ute ett bra tag nu. Overall och hinkar och spadar har bytts mot fleecekläder och barnen sover i vagnen. Gav Kee lunch ute och själv har jag nyss ätit pasta, pesto (hittat den absolut godaste nu) och ruccola, sådan där snabbmat A aldrig skulle äta. Andreas åkte nyss iväg för att bygga lite på vårens stora projekt och jag bara njuter av att sitta här ute. Hämtade uteleksaker i uterummet tidigare och där hade man lätt kunnat sitta i t-shirt! Mysigt. Våren alltså... Man blir så lycklig!Hämtade ut Kees vårskor på affären igår, riktigt bra fynd och lyckades knipa sista storleken. Med kardborren kanske hon kan sätta på de själv? Son of Force heter dem och påminner om hennes Air Force som Zoe får ärva. Glad blev jag också över att vår lilla mataffär här hade bokrea och den sista Läckberg boken inbunden för 39kr. Vilket fynd. Fler böcker ligger i läshögen nu och jag har äntligen börjat smått med Viveca Stens senaste.
Sedan undrar jag också om någon av er har bra tips på babycremer?! Våra är slut nu och även om de känns sköna så tycker jag inte de återfuktar huden så bra som jag önskar. Kanske någon av er vet någon bättre sort? Häromdagen smorde jag hela Zoe med olivolja men väldigt kladdigt blir det. Kram!

Kan själv

Frukost idag med vårt frulunchgäng, mycket efterlängtat. Vi inväntar pappan med mat och mormor som skulle kika in på vägen hem från möte och säga hej. Få se vem som hinner först!