Leklandspremiär!

Nästa gång blir det definitivt en lågsäsongsdag. Roligast var rutschkanorna. Zoe är sjukt tuff hon! Lilla grodan. Gymmat har vi också, skönt. Godnatt på er!

Julen 2016

Hej! God fortsättning! Vi har haft en riktigt skön jul. Ingen stress alls faktiskt! Allt har gått sådär smidigt som man önskar. Träffat kompisar. Uppesittarkväll här med hemgjord pizza och Bingolotto. Sedan var vi här fjärde julen i rad på julafton, jag och mamma hjälptes åt med maten. Juldagen firade vi hos Andreas föräldrar med Andreas bror och familj. 

Kee har längtat efter tomten och var helt orädd. Visade vart alla paketen fanns och hjälpte till att dela ut. En kram fick han också. Alla har fått så fina saker! Lycka är att ha nya leksaker att pyssla med för tjejerna, de tycker det är superkul. Tacksamhet över allt är ett bra ord att sammanfatta julen med!

19

Pepparkaksbak igår. Ungarna blev jätteglada, de har bakat på dagis och hade lite kläm redan. Tålamodet är det dock sådär med och den som fick ihop flest peppisar var Andreas. Superpoppis att äta kakor och nu är de slut! Lika bra det så slipper vi mer kakdiskussioner.

Idag har jag och tjejerna varit i stan och promenerat och fikat med min kompis Mia. På tiden! Skönt med kompisar som Mia, som alltid finns trots att det ibland går en stund mellan gångerna. 

Stannade på Ica Maxi på hemvägen och köpte silvertofflor. Såg en bekant som fyndat igår och trots att prislappen sa 149kr så blev det 49kr i kassan! Jag har nog gjort av med minst tio par Birkenstock de senaste 10-12 åren och de håller inte så länge trots prislappen. De här kanske inte alls är dumma för det priset?
Sista ridlektionen för i år ikväll! Kram på er!