Vem är du?

Lunch! I minnet ploppade den här bilden upp, världens finaste Kee för två år sedan. Lilla älskade tussbebisen. Brukar kolla på kort på tjejerna på lunchen, längtar efter dem.
Frågar då och då och nu var det nog 1,5 år sedan sist så kanske dags igen. Vem är du? Du som läser bloggen! Blir väldigt glad för era svar, det ger liksom lust att blogga och lite energi så svara gärna! Kram!

29

Jobb, hämtning av efterlängtade dagisungar, ombesiktning av bilen, supergod smörgåstårta från födelsedagssyrran, ridning på klubben och kvällshäng med tjejerna så A fick åka iväg och träna. Vardagspussel.
Pinterestade lite, så sugen på att städa garderoben! Det kommer liksom höst och vår. 12 grader och regn HELA dagen idag, 20 graders skillnad mot för fredagen på Kolmården.
Nu ska jag krama den bästa killen jag vet och sova! Kram!

27

På väg hem från en fantastisk minisemester på Kolmården. Norrköping slog värmerekord igår med 32,5 grader varmt! Helt galet. Tropiskt. Efter parken åkte vi till Ingelsta köpcentrum och handlade lite proviant. Vi åt middag på Vildmarkshotellet som vi bodde på och ute på terassen stod termometern på 30 grader vid åttatiden på kvällen.
Idag har det varit idealiskt parkväder med varmt i solen och svala vindar. Återigen- åk lågsäsong! Så slipper ni galet mycket folk!
Som sagt- jättejättemysig tripp och härligt att det fortfarande bara är lördag och att vi har söndagen ledig imorgon. Bilder nedan!

Huvudentrén
Wildfire! Sveriges coolaste berg o dalbana! Ny för året.
Kee sprang och sprang...
Safari! Linbana. Bra lång och riktigt häftig!
Zebror och giraffer- mina favvosar! Snälla växtätare!
Utsikten från vårt rum! Tropisk kväll med prosecco på balkongen innan middag.
Stingrocka
Stingrocka
Amerikansk krokodil
Haj!
Korvungar i Bamses värld
Bamses värld- SÅ fint! Mycket bra gjort!
En burk dunderhonung (smågodis) till oss vuxna på vägen hem!