Fredag

Fyra månader blev den här lilla tjorven igår. Hon är helt fantastisk denna lilla tjej och SÅ nöjd! Helt otroligt. Som sagt, hon har gjort det väldigt väldigt lätt att bli tvåbarnsföräldrar.Vi spenderade gårdagen hos Sarah/Vidar tillsammans med Lena/Edith. Lyxsallader från stan och bubbel efter promenaden eftersom vi hade massor med anledningar att skåla!  Tiden går så otroligt fort när vi hänger och trivs tillsammans.Idag har vi träffat andra favvomammor, mina jobbarkompisar och de vi frulunchat med hela Kees första år. Idag blev det frukost här hos oss så att vi fick träffa lilla A också som gärna sover några timmar runt lunch. Åh vad jag saknat våra träffar!
Min A är på väg hem från jobbet och vi ska åka och träna sedan tillsammans. Jag röstar för kinamat, ett glas Prosecco och en bra film ikväll. Fredagsmys var det!

Twinkle twinkle...

Igår åkte de upp, julstjärnorna. Eller vinterstjärnor skulle jag hellre kalla dem, ljusterapi.

Tisdag

Sovande barn och jag är inne på dagens tredje omgång kaffe. Kee tänkte att klockan sex är en bra tid att kliva upp, självklart är det svårt för henne att hänga med i tidsomställningen. Ändå var hon inte sugen på att sova middag i tid (någon gång efter lunch). Sömnbehovet är inte stort hos vår lilla tjej. Tog en promenad med barnen längs älven efter frukost, skönt att komma ut. Ben, rumpa och mage stod på mitt träningsschema idag. Tänkte åka till gymmet men körde på hemma istället, funkande lika bra kände jag och tidseffektivt. Passade också på att springa två vändor i en av trapporna längs älven. Ser ni hur liten vagnen ser ut från toppen?
Ikväll kommer Andreas föräldrar och äter middag med oss. Inget speciellt utan bara trevligt att äta tillsammans, rödbetssoppa med saltgurka, smetana och rågbröd står på menyn. 
Såg ni förresten att WHO listat charkprodukter (korv, pastej och skinka) som cancerframkallande? Tjugo år sedan jag slutade att äta kött men faktiskt så har jag börjat äta lite kyckling. Det trodde jag aldrig aldrig någonsin skulle hända men efter något år av tanken på det så blev det av, först och främst för att vi ska kunna äta samma mat hela familjen. A är överlycklig. Helst ser jag ju också att det är kycklingar som haft ett bra liv och skulle aldrig äta annat än svenskt.
Apropå cancer så är det ju också cancergalan ikväll på tv men jag kollar inte på sådant, cancer ligger alldeles för nära och jag kan inte riktigt klara av det. Om ni visste hur mycket och ofta jag saknar min pappa. Herregud så han fattas oss. Cancern, både min egen och pappas har påverkat mitt liv och min syn på livet. Såklart. Konstigt vore annars. Jag är månadsgivare hos barncancerfonden iallafall, mitt lilla bidrag till forskningen och det finns inget jag önskar så mycket förutom fred på jorden som en cancerfri värld.