Måndag

Förkylningen för min del blev ännu värre idag. Funderade hur jag skulle fixa dagen idag när vi vaknade men med Alvedon så gick det. Tänkte nästan ringa hem A.
Åkte till Plantagen på eftermiddagen för en fiolfikus som var slut sist bara för att få komma ut. Måste ha luftombyte och få komma ut ur huset och Kee blir jätteglad när vi ska åka bil. Det betyder ju äventyr! Kee blir också 1,5 år idag. Kloka älskade unge! Magiskt det här med att vara mamma.

Första advent

Vilken himla förkylning! Knappt någon röst alls och hostig men imorgon vänder det nog. Känns bättre i halsen som var hemsk igår. Kee vände idag och Zoe hostar och snorar lite. 
Fem månader blir Zoe idag! Hurra! Fina underbara unge. Vi tog en promenad i skogen för att få lite luft och snodde med oss lite mossa, tall och granskott på vägen hem som växte i kanten (dvs de hade blivit kapade ändå). Småstädat och småpysslat, längtar efter att de här bacillerna lämnar oss och att vi blir friska snart. 

Lördag

Vi kom iväg på extraföreställningen av bion i torsdags, mamma kom hit och överlappade tiden en stund tills A kom från gymet. Mysigt! Helt okey film.
Igår var jag på tjejfest hos grannen. Jättetrevligt och otroligt avslappnat att bara vara två hus bort. Gick sju och kom hem närmre ett utan att Zoe hade blivit amningssugen under tiden. Andreas hade haft att göra dock, Kee somnade tolv(!) och jag kunde inte låta bli att fnissa lite när han berättade att han fick skära ryggbiffen i bitar så att han kunde äta med en hand och hålla ett barn i famnen samtidigt. Så är ju vilken lunch som helst. Iallafall. Nyttigt och lyxigt att göra lite små äventyr. 
Båda barnen är förkylda, Kee värst och jag har tappat min röst.
Min syrror var på Hästshowen i Friends Arena igår och behövde tyvärr bevittna när en häst segnade ner och dog under fyraspannskörningen. Det gick så fort och var antagligen mer obehagligt och olustigt för publiken än för hästen men väldigt tragiskt slut på en sådan annars rolig dag. Hästshowen brukade vara en riktig höjdpunkt på året, speciellt under de åren när jag själv hade häst. Att handla hästprylar på mässan är halva nöjet.
Idag har vi varit på återvinningen efter att vi städade på tomten igår, superskönt kan jag säga att bli av med de sista poolbygget resterna. Barnen sov i vagnen och när vi kom in hade det börjat skymma. Bad Kee tända fönsterlamporna i vardagsrum/matrum och hon tände alla fyra! Och klappade händerna åt sig själv för varje lampa hon tänt. Duktiga tjej. Imorgon bli Zoe fem månader och Kee blir 1,5år på måndag.
Ikväll blir det hemgjord pizza och Så Mycket Bättre. Ska ta fram räkor att skala och oxfilé till Andreas. 
Hittade inspiration på Pinterest till vedförvaring ute. Det skulle vara något för oss. Ha en fin helg! Kram.