Mors dag och framför allt- Kees dag!

Vilken fin dag! Ett år som mamma alltså, fantastiskt! Och tusen tack för uppvaktningen av Kee. Får visa lite sedan vad hon fick. Otroligt trötta men glada ska vi nu sova. Jag fick klockan jag suktat efter i mors dag present, Kee kan hon. Hur snällt var inte det?! Jätteglad för den.
Har sedan i fredags en nerv i kläm i ryggslutet, går som en kratta och har sjukt ont. Har varit så himla bortskämd med att må prima ballerina under mina graviditeter och känner mig helt handikappad nu. Få se vart det bär iväg... Svårt att inte röra sig med, vill ju så mycket.

Lördag

Två år sedan som pappa somnade in idag. Du fattas oss enormt ska du veta. Varje dag. Världens absolut bästa pappa, alltså jag är så otroligt tacksam över att jag fick just min pappa som pappa.
För ett år sedan åkte vi in till förlossningen och blev igångsatta. Efter en lång dag och en lång natt och en lång dag igen så kom hon äntligen vår Kee och imorgon är det hennes födelsedag. På mors dag dessutom! 
Har varit och grattat min yngsta kusin Emmi idag som konfirmerats, pysslat med lite kalasdekorationer till imorgon och snart ska vi åka och storhandla, så fort Kee vaknat. Inatt var första natten Andreas tog henne när hon som vanligt vaknade till vid fyra. En flaska, lite vyssande och sedan så somnade hon på hans bröst. Smidigt ändå, hoppas det går lika bra framåt. Nu är det slutammat nattid och därför får A ta nattpassen. Annars har jag varit den som gått upp på nätterna, jag är inte så sömnkänslig (min superkraft som mamma) och det har funkat bra för alla så den tiden som varit.
Kees säng är flyttad till en annan vägg i vårt sovrum och den fina hängvaggan i korg är upphängd till R. Mysigt! 
Kee lyckades förresten få tag i ett av sina paket igår, vilken lycka! Kunde inte ta ifrån henne det när hon var så lycklig över att hon börjat öppna det... 

Fredag

Efterlyste en trästol, matstol till baby från Ikea igår på FB och vet ni! Min gamla granne Camilla hade en som vi ska få. Och inte vilken som helst utan en likadan som den vi har, kunde inte bli bättre. Otroligt glad över det.
Frulunch idag, de och Sarah/Lena träffarna är verkligen energiboostar. Cissi/Adele var vi hos idag och fick fantastisk ceasarsallad och massor med färska bär till dessert, så gott. 
Efter det tog vi oss till barnmorskan, allt såg bra ut och nu väntar vi bara in A så ska jag åka till hårfrissan sedan. Ska bli otroligt skönt med lite ljusare botten och kortare längder igen. Tänkte passa på att posta lite brev med till mina saknade favvosar. Det fina med riktigt bra vänner är att de alltid finns, hur långt det än går mellan att man hörs. Ett brev går till Stockholm, ett till Borlänge och ett till London.
Kees fina plommonträd som hon fick av farmor och farfar igår nedan. Vi har beställt en glasfiberpool som är stor och när den är inlyft på tomten ska vi plantera det med äppelträden på framsidan.