En familj på fyra

Tack för alla grattis! Va gulliga ni är! Fatta att vi är en familj på fyra! Det känns så rätt, så komplett.
Nu har vi varit hemma ett dygn. Andreas och Kee är på affären, lillasyster sover i sitt neste i hängvaggan och jag tänkte försöka vila lite. Blev en ganska bra natt ändå (förlossningsnatten sov vi typ två timmar) men vaknar ett barn så vaknar båda fick vi erfara, de väcker varandra. Vi kommer ha fullt upp kan jag säga! Barnen kommer först så allt annat får komma i andra hand. Kee är jätteduktig och gullig med syrran men det märks att hon har det bråkigt med stora tänder på väg upp. Älskade lilla fina stora tjej! Vi var borta i drygt tjugo timmar från att vi åkte in mot förlossningen (även fast det gick så fort, ska berätta sedan) och det var jobbigast, att vara borta från Kee så länge. 
Lillasyster är underbart ljuvlig, helt kär i denna fantastiska lilla varelse. Tänk att hon är här! Vår! Frisk! Omvälvande. Hon är så himla fin. Förstår precis vad pappa menade med att första barnet är speciellt men att han älskade oss alla lika mycket, så är det. Så mycket coolare och tryggare som förälder den här gången men känslorna är precis som förra gången, en enorm storm av lycka. Åh vad jag önskar att han fick uppleva det här, han hade älskat morfarrollen. Pappa älskade barn och alla ungar älskade honom, han hade verkligen barnasinnet kvar min far.
Tusen tack våra familjer för all hjälp med Kee, blommor och mat- ni är klippor!
Sanna:

Jätte grattis Emelie. Dina flickor är verkligen super söta.

Svar: Tack snälla Sanna! 💛
Emelie

Åsa:

Åååååå så fina dom är - Lilla storasyster & lillasyster 💗
Fantastiskt med barn - Tänk - Så liten & allt så perfekt!

Roligt att följa dig - Gillar din fina blogg & sättet du skriver!

Kramar i massor & njut i bebisbubblan 💗

Svar: Men va gullig du är! Tack fina Åsa! 💛
Emelie

Sarah:

Åh!
Får en lyckoklump i halsen 💖 fy tusan va underbart!!

Svar: Verkligen underbart! Puss! 💛
Emelie

Lena :

Galet så fint!
💖

Svar: Ja! Det är fint! 💛😘
Emelie

Vicky :

Åh gud vad jag blir rörd när jag ser dina två fina flickor ihop. Nu känns allt lite mer verkligt för mig att jag själv snart får uppleva det underbara som ni just får uppleva, som jag längtar. Hoppas allt går bra för er! Super fint namn till lillasyster också 💕

Svar: Tack snälla! Det här är underbart, vill stoppa tiden lite! 💛
Emelie

Kommentera inlägget här: