Torsdag

Tjoho! Idag kommer Andreas heeeem! Han blev tvungen att jobba borta den här veckan. Det här har vi fixat bra jag och tjejerna, tre nätter själva. Mina syrror, mamma (som är på Gotland just nu) och Andreas föräldrar är dessutom klippor och ställer alltid upp när det behövs och krisar sig. Guld värt! 
Funderar och funderar på uppiffning av hemmet, vardagsrummet behöver hjälp och något som jag verkligen tror hjälper är att byta växter... Och tvbänk. Vi kom inte alls överrens om det sist vi skulle kolla på en ny och gick tomhänta därifrån. Tänkte Pinterestspana hela kvällen igår men Kee ville inte sova (händer ganska ofta, det barnets sömnbehov alltså...) så det får bli sedan. Dusch nu (Kees favvostund) och sedan kommer min barndomskompis Camilla och hennes mamma, kul!
Lina:

Den minsta slutade sova middag helt vid 1½ och var helt nöjd med det. Dagen börjar sällan senare än halv 7 medan storasyster kan sova ett par timmar till. Antar att dom tar igen det i tonåren, då får vi slå på stora trummorna;).

Svar: Ja du ser... Kee kan nöja sig med en halv timme numera på dagen och ändå hålla sig vaken till nio-tio på kvällen... 😃
Emelie

Lena :

Men tusan vad du är tuff! 💪💕

Svar: Tack! 😅😘
Emelie

Kommentera inlägget här: