Morgonstund

Så här gör Kee varje morgon- Heeeej lilsyte. Ungefär. Det ska vara lillasyster men hemskt svårt ord att säga. Och väldigt väldigt gulligt är det. Lillasyster får ofta pussar och klappar på huvudet men varför får man inte trycka fingrarna hårt på ögonen? Eller sitta på henne? Svårt att förstå varför vissa saker är okey men andra inte. 

Piff inspoTorsdag

Tjoho! Idag kommer Andreas heeeem! Han blev tvungen att jobba borta den här veckan. Det här har vi fixat bra jag och tjejerna, tre nätter själva. Mina syrror, mamma (som är på Gotland just nu) och Andreas föräldrar är dessutom klippor och ställer alltid upp när det behövs och krisar sig. Guld värt! 
Funderar och funderar på uppiffning av hemmet, vardagsrummet behöver hjälp och något som jag verkligen tror hjälper är att byta växter... Och tvbänk. Vi kom inte alls överrens om det sist vi skulle kolla på en ny och gick tomhänta därifrån. Tänkte Pinterestspana hela kvällen igår men Kee ville inte sova (händer ganska ofta, det barnets sömnbehov alltså...) så det får bli sedan. Dusch nu (Kees favvostund) och sedan kommer min barndomskompis Camilla och hennes mamma, kul!