Hajen

"Andreas, vi köper med oss en sådan här rolig haj till Kee från Fuerteventura. Det finns så mycket roligare badleksaker utomlands och billigare med". 
Eller hur. Hittade hajen för 55kr här i Sverige igår. Lurad.

Inspo

Apropå kläder, inspiration från Pinterest! 

Windowshopping

Kexet körde ett lekrace på en halvtimme, sedan tog energin slut och hon sover och sover. Under tiden hinner jag drömma om nya kläder, krukor, klockan som står högt upp på önskelistan och barnvagnen vi bestämt oss för. Det blir en Donkey! Tänkte beställa en från Holland, någon som gjort det och har erfarenhet? Köpte lite nya kläder till mig själv precis när Kee hade fötts (tips från mamma) och det var så lyxigt att få dra på sig något annat än det som man gått runt i under gravidmånaderna. Känns som jag varit gravid hur länge som helst eftersom det är så tätt mellan barnen, ska bli häftigt att komma tillbaka till min kropp igen.
Planerar Kees ett årskalas också, vet inte riktigt om vi ska hålla det till familjen eller bjuda hennes små vänner med? Svårt det där.
Tröja, Cos. Kruka, Granit. Jeans, Cos. Skor, Vans. Klänning, Cos. Klocka, Nixon. Skor, Birkenstock. Topp, Cos. Klänning, Cos. Tröja, Cos. Stickad tröja, Zara. Vagn, Bugaboo.