Fyra månader

Kexet fyller förresten fyra månader idag. Fyra fantastiska fina månader. Nedan är hon drygt ett dygn, på väg hem från BB. Vilken tur jag har Kee som får vara din mamma. Älskar det!
Kategori:

Tisdag

Har hållt på ute, vänt landen, plockat sticklingar från jordgubbsplantorna och klippt gräset. En bit kvar men så är det med bebis, det blir så långt man hinner. Så skönt att vara ute, får energi av det och feelgoodkänsla i kroppen. Kee är ganska nöjd om hon får ligga i vagnen med suffletten nere så hon kan titta på träd och annat. Sedan somnar hon. Igår var första gången jag sett henne aktivt plocka upp saker. Sophie bitgiraffen tog hon upp, förde till munnen och tuggade på. Tappade och började om. Blir så otroligt glad för dessa små händelser, fantastiskt att se vår lilla bebis växa.
Apropå landen. Tänkte utöka jordgubbslanden till fyra lådor och plantera palsternacka, rödbeta, purjolök, potatis och morot i de stora landen. I krukor på altanen tänkte jag att vi ska odla mynta, persilja, gräslök, timjan, rosmarin, basilika, oregano, dill och sallad. Hallonhäcken behöver lite kärlek och fler plantor. Jättekul det här med att odla! Ska äta de sista av grönsakerna från Alva till lunch/middag tänkte jag. Mama kom i brevlådan igår och ligger oläst och ikväll ska jag plocka lite inne innan det äntligen är dags för Svenska Hollywoodfruarna! Enda serien jag följer.

Måndag

Väntar på att kexet ska vakna så att vi kan åka och handla lite, Ramlösa och järn iallafall. Har matlåda sedan igår med torskrygg, så gott! Matlådor är så himla skönt att ha, tycker sällan att det är roligt att laga mat till bara mig själv. Gjorde långkok på högrev också till A igår, åtta timmar i ugn. Mört så det smälte i munnen blev betyget. Härligt med höstmat! Risotto med kantareller blir det nog till helgen, svärfar har hjälpt oss fylla frysen med gulingar och Alva har lovat att avslöja sitt hemliga ställe för höstkantareller. Ska ta tag i och natta landen den här veckan också.
Huset vi kollade på blev det inget med, priset drog iväg och det var massor med jobb. Synd, kände verkligen för det, hade kunnat bli hur fint som helst och ett roligt rusta/sälja projekt. (Bild från huset nedan).