Fredag

Städningen har fortsatt hela dagen med undantag för kaffe hos grannarna (att vi bor granne med en hästgård är score om man gillar hästar). Sedan fick vi finbesök av Jenny, Ramon och Leo som varit här på klassiskt fredagsmys, tacos, smågodis och Idol. 
Igår fick Kee en tröja mamma stickat i alpackaull från Gotland. Otroligt fin och tanken var god men den är alldeles för liten. Visste att det skulle bli så. Den får sparas till ett eventuellt syskon istället!

Kill your darlings

Åh va vi har slitit ikväll med städning och plock i huset. All slipning och takmålning är klar... Det är verkligen inte bara att riva en vägg, det ena ger det andra. Som dekoratör finns det ett uttryck som heter "kill your darlings", vi har gjort flera sådana nu. Saker man tycker om får helt enkelt flytta för att de inte längre passar in och stör helheten. Kee var hos farmor och farfar en liten stund när vi stökade som mest så slapp hon vara hemma då. Fem månader blir hon imorgon. Bästa lilla kexet så du växer. Vi är så himla kära i vår bebis, älskade älskade unge! 

Kaffe

Mysmorgon uppe, älskar utsikten härifrån och älskar doften av nybryggt kaffe. Det luktar morgon och minnen. Aupairhuset i Florida när Lotta alltid hade bryggt kaffe när jag kom dit på morgonen, tidiga jobbmorgonar i köket på McDonalds, bagel och kaffe på Starbucks i New York, alla hundratals kaffe to-go på de ställen jag jobbat... Lycka i en kopp, definitivt en bra start på dagen. 
På schemat idag står sushilunch, promenad med Maja och pyssel i huset.