Första advent

Glad första advent! Idag blir världens bästa Kee kex sex månader! Hurra! Hon firade med att sova till elva! Vi hann äta frukost själva jag och Andreas, satte deg på kalljäsning i kylen igår och gräddade imorse. Gott! Russin och valnötter i, kan lägga ut receptet sedan. På helgerna har det blivit att vi kör gott bröd, ägg och smoothies eller Brämhults framför Nyhetsmorgon uppe. Tända ljus och kaffe såklart.
Jag var på julbord med jobbet igår, god mat och kul att träffa flera favvosar men annars var det omysigaste julbordet vi varit på någonsin. Förstår småtjejerna som drog hem för att förfesta, citat "man kan ju inte dricka utan musik ens". Jag åkte hem tidigare än tänkt till Kee och Andreas.
Ska sno på nu, julskyltning på stan och äntligen date med Ramon, Jenny och barnen!

Black Friday

Det tar lång tid ibland men sakta kommer de amerikanska traditionerna till Sverige. Eller bara en sådan sak som hur man kopierar köpcentrakomplex liknande de stora mallen i USA. 
Idag verkar iallafall Black Friday slagit igenom hela Sverige, har fått så otroligt många mail med erbjudanden från alla möjliga företag. Bästa jag gillade var kanske Leilas Generalstore som kör 25% till midnatt. Black Friday är jättestort i USA och infaller dagen efter Thanksgiving, den största shopping och readagen på året och också startskottet för julhandeln.
Dagen har susat förbi, jag och kexet hämtade mossa i skogen till adventsljusstaken och bakade saffransbullar och pepparkaksmuffins med frosting. Redo för advent!
Kee har ljud på sin gåstol, låter som en sportbil som gasar och sedan bromsar. Hon härmar den! Helt sjukt! Tur att farmor och farfar var här och Andreas, ingen hade trott mig. Gullmaja.

Torsdag

Vi drog till Uppsala idag jag och Kee. Handlade julklappar, lunchade på stan när Kee sov och köpte ljus på Ikea. Mysigt och skönt att ha checkat av en hel del på todo/tobuy listan. A drog till stan och fixade en stege till taket, slutet på kamindragningen närmar sig och slutinspektion är bokad. Sedan firade vi in helgen med supersmarrig kinamat och alkoholfritt vin för min del. Härligt med familjen samlad!