Vet ni...

Hon är här nu! Berättar mer sedan, tröttare än tröttast men vi är gladast i heeeeela världen!

Fint!

Fastnade på Pinterest och hittade den här. Fin va? Måste vara jättemysig för en liten tjej.

30 maj förra året

Så somnade min pappa in. Min finaste pappa. Nästan på klockslaget klockan 19.00 så drog han sista andetaget. Alva som tittade till ropade högt på mamma. Han har haft jättesvårt att andas idag och var okontaktbar i stort sett.
Jag var på Ackis under dagen i massor av timmar, gjorde först 1,5h röntgen, sedan mätning, sedan fick jag en mygga (nål) i armen, 30min efter det fick jag injektion med sockervätska (sjuka cancerceller suger åt sig mer socker än friska) och 30 min efter det fick jag dricka vatten, 30 min efter det fick jag göra röntgen i 20min igen i ett jättestort rör. Sedan fick jag åka hem. Och äta efter fastande. Myggor i armen är mitt värsta. jag klarar det knappt.
Sedan. Pappa. Jag droppade vatten i hans mun med sugrör. Han hade inte druckit på hela dagen. Fabbe (min farbror) var här hela dagen i stort sett. Skönt. Jag åkte och handlade mat, lagade tortilliagratäng. Under middagen var det som Alva ropade. Det var så lugnt ändå när han dog. Fridfullt. Jag satt och höll hans hand tills de hämtade honom efter några timmar, med undantag för när de klädde honom. Då gick vi ut men Fabbe hjälpte till. Tröjan han har på sig köpte jag till honom i NYC på hans 60-årsdag och han blev rörd när han fick den. Han fick också mjukisbyxor som han älskade och färgglada strumpor, som han älskade. Jag pussade hans panna flera gånger. En vit kista fick han, precis som vi bestämt. Det är så skönt att han fick somna in hemma. Det känns bra. Jag längtar efter honom och är inte ett dugg rädd. Pappa. Älskade bästaste pappa.
Mamma. Min älskade mamma i det här också. Pappa ÄLSKADE mamma. verkligen. Han har varit noga med att berätta för oss barn hur mycket mamma betyder och hur bra hon är. Drygt 37år tillsammans med pappa blev det. Allt du gjort mamma, för oss, för pappa. Det är ovärderbart.