Tankar innan natten

Vi går in i vecka 34 på lördag. Jag är helt manisk i babyappen. Kollar dagar kvar, procent av graviditeten som gått osv varje morgon bland det första när jag vaknar. Det är normalt att föda i vecka 38-42. Dvs om hon kommer om fyra veckor så är det helt inom plan. Tiden går så otroligt fort nu! Jag är också helt manisk i mina förberedelser, vet jag att allt är fixat och klart så kan jag slappna av sedan och bara vara tills det är dags. Då vet jag att hon kan komma och jag är förberedd (materiallt men det blir ju lite psykiskt också som ni märker). Har jag koll på bitarna så blir jag lugn och harmonisk inombords.
Om hon inte kommer då? Om något händer? Har jag då jinxat till det med alla förberedelser? Jag hoppas såklart inte det. Utan att allt går planenligt. Men. OM. Om. Då har jag åtminstone kunnat glädjas åt att få pyssla. Längta. Förbereda. I onödan men hellre det än att oroat mig och fasats i onödan.
Jag har fortfarande varken läst Kristian Gidlunds bok, lyssnat på hans Sommarprat eller sett när han var i Nashville hos Jill. Det är för mycket cancer och pappa och så än men jag vet att han avslutade just Sommar i P1 med de här orden.
"Jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i era bröst. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja. Våga vara lyckliga."
Lena:

Hej Hej!

Inte konstigt att ditt huvud är fullt av bebis just nu, det är stort att få barn och det är en hel process innan bebisen kommer!

Oro...ja, under graviditeten oroar man sig och när bebis väl har kommit kommer nya saker att oroa sig över! Haha!
Någon sa för länge sen att från den stunden man får veta att man är gravid så är man konstant, i stort sett, orolig och sover aldrig! Hon oroade sig för sina vuxna barn fortfarande! :)

Hoppas du börjar bli klar med förberedelserna så du kan andas ut och bara "vara" de sista veckorna...nu är det nära!!! Spännande!

Kicki:

Vilket fantastiskt bra inlägg. Du tänker så rätt!! Jag tycker att det är så härligt att få läsa om din lycka och dina förväntningar. Heja Em! Kristian Gidlunds avslutsord är mitt mantra, han har så rätt. I den meningen så fångade han in allt viktigt!
Puss!
Kicki

Svar: Tack Kicki ❤️ Va gullig du är. Kom förbi någon dag! Puss!
Emelie

Kommentera inlägget här: