Bebisfix

Sängen monterad och bäddad. Ska se efter ett större överkast dock så inte det blir dammigt bland lakanen.
Skötbordets dyna har fortfarande inte kommit men det börjar fyllas på med saker under. Köpte zinksalva. Tänker att Lactacyd kan vara bra att tvätta rumpan med? Wipes köpte jag också, det använde vi i USA till blöjbyten. Hur gör ni? Rumppuder, använder man det? Massa små Ikea handdukar köpte vi, tack för tipsen om det! 3kr styck, inte klokt. Och sist då, blöjor. Är Pampers bra eller vad tycker ni? Tusen frågor!          

Monday

Nio jobbdagar kvar. Idag kom tjejen som ska ersätta mig. Den här helgen gick fortare än fortast, hade verkligen behövt en dag till. Söndagkvällar gör jag Andreas tolv matlådor för veckan, tycker om att han har riktig mat med sig då han jobbar långa dagar och tränar mycket. Vet att han uppskattar det mycket också och så ska det väl vara, att man kan göra det man kan för att glädja varandra? 

Saturday

Vecka 34 idag! Full fart hela dagen, även på A som var ut igår och bara hann sova några timmar (jag sov fyra timmar innan jag hämtade grabbarna i stan också).
Våffelfrukost, säng och skötbordsmålning och tvätt av Ks sängkläder och badlakan. Hon har sitt egna parfymfria tvätt och sköljmedel. Jag kallar ju henne Mini här och tycker det är ett superfint namn men hennes riktiga namn börjar på K. Ett namn vi båda föll för!