Semestermåndag

Regnrusket fortsätter alltså. Vi gjorde ett städryck ihop imorse och fortsatte efter det med att hämta grus till altanbygget. Stannade på affären för att shoppa på mig lite bakgrejer och hämta armbandet från Lite Kalabalik. Gosgrodan sover och sover, nu är vi på väg mot byggvaruhuset för reglar. Mysigt att poa (är det ett ord förresten? Eller ett ord pappa kom på?) som man vill och göra det man känner för. 
En månad fyller fröken bebis förresten idag. Hurra för Kee!

Sovtime

Vi är ganska dåliga på att hitta bra filmer, den vi såg ikväll var ingen hit men plus för myset och att jag höll mig vaken. Kan inte alla filmer vara amerikanska, romantiska dramakomedier och ha Cameron Diaz i huvudrollen? Gärna för mig!
Pappan duschar, mamman är nyduschad och bebisen sover här i sängen. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta nyss när jag duschade och båda brösten sprutade mjölk rakt ut i drygt 60 sekunder. Snacka om övertryck. Råkade spruta Kee i ögat häromdagen, stackars bebis.
Vi åkte ut för att handla en luftrenare på dagen, känns fräscht att ha bra luft inne, glad över att Andreas driver sådana bitar. På Ikea hade de fått in babyvakter och en sådan har vi pratat om att köpa länge så vi slog till (dessutom var det Family pris nu). Bra om man måste springa mellan våningarna och inte vill flytta henne om hon sover tex. En superfin pyjamas fick hon med och vi ett nytt sällskapsspel. Älskar att spela spel, kul när man har gäster. Har ni bra filmtips och speltips så får ni gärna lämna dem... Sov gott!

Bebisträning

Kee har tränat på morgonen enligt de övningar vi fick från BVC. Duktiga lilla bebisen, vad hon kämpar! Vill inte traggla för länge men en liten stund varje dag blir ju bra.