Välmående

Grädde i bröstmjölken? Man vill ju bara bita i den där gosiga fina magen!

Torsdag

Så himla fint, omslaget för Vogue Paris juni/juli med Natasha Poly.
Har ni sett att Leila bakar går på morgonarna? Mysig morgontv. Morgonen har spenderats med att spana in trädgårdar och all möjlig inspiration till nästa sommar. Vi kommer ha inbyggda blomlådor i den nya altanen som ska fyllas bland annat. Bra inspirationsmusik är den här, This Is Massive- Still Hope For Jackson om man gillar house.
Ska se om Kee vill vakna snart och åka til stranden med oss. Hoppas på en riktigt fin augusti och riktigt spännande är det med alla augustibebisar som är på gång! Så nyfiken på att se vilka som gömmer sig därinne Jenny, Sarah, Caroline och Mickis!

Onsdag

Vi åkte och käkade lunch vid fallen, precis när vi lämnade bordet kom första åsksmällen och sedan bröt allt lös. Vilket regn! Hemskt bra för gräsmattan iallafall och skönt att luften är rensad. Återbesök hos barnmorskan, gick jättebra och hon läste också lite i min journal från förlossningen. Minnet därifrån blir luddigare och luddigare. Kylen är äntligen påfylld och bröd står på jäsning, sedan ska jag hjälpa Andreas och plocka ihop lite skräp från altanbygget som vi ska åka med till återvinningen. Skönt ju mer stök som försvinner, ska ta lite bilder sedan så ni får se, det blir så fin altanen.