Heeeelg!

Snart hemma. Ska hämta mat och pyssla om Andreas, en månad sedan han friade! Mysigt. Skulle vilja se en bra film, tips mottages gärna. Vi såg The Wolf Of Wallstreet förra veckan, Leonardo Di Caprio är en så sjukt bra skådis. Fattar inte varför inte han är castad som Christian Grey till Fifty Shades filmerna. Mini fortsätter sparka, magen har antagit en rundare form och vi mår finfint. Angående magmusklerna så är flera som undrat, det är ungefär det här som händer, nu har jag lugnat ner mig lite efter den första paniken. Det är som sagt, naturligt för att ge plats till bebisen.
Lena:

Magmusklerna...det är viktigt efteråt att träna så att dem kommer tillbaka till ursprung, inte med situps. Finns speciella övningar just för det innan situpsen kommer in i bilden.
Jag fick ingen information från bb och bm om det. Ett tips ska vara Olga rönngren? Heter hon så? Hennes bok för gravida och nyförlösta.

Förlåt, men du vet kanske detta redan. Blir lite till mig över detta! Haha!

Svar: Det är superbra med tips! Olga boken är faktiskt på väg hem, fick den som bonus med Mama tidningen. Jag har inte heller fått något berättat från bm, utan läst mig till det själv...
Emelie

Kommentera inlägget här: