UV

Jag vet, det är en stund kvar till vår resa men jag gillar att vara förberedd. Så här mycket har jag väl dock aldrig funderat på packning osv. Eftersom att jag faktiskt fick resan av världens snällaste A så kan jag passa på att använda en liten del av mina resepengar till att utrusta Kee för solen. Hittade solkeps med släp i nacken, en soldräkt och en filt från Aussie Finest. Valde sandfärgat istället för vitt vid ev fläckar. Jag blev insåld på det att materialet verkar smidigt och lätt.
Materialet i Aussies Finest solskyddskläder är mjukt, luftigt och behagligt att ha närmast huden samtidigt som det filtrerar bort 98% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar (UPF 50+). Materialet är salt- och klorbeständigt, snabbtorkande och behåller färg och form trots tuff användning. Maskintvätt 40 grader. Baby Sun Suit Kangoroo är heltäckande med långa armar och ben och enkel snabbknäppning fram. Grenknäppningen underlättar blöjbyten.
Rese uvtältet var på rea och simringen tänker jag är smidig att ha när vi badar. Resesulkyn var på kampanj den med och kostade inte mycket alls. Som sagt, känns som lite mer planering den här resan!
 
 
Sarah:

Jag köpte uv dräkten i blått 👌 verkar väldigt bra och himla mycket finare än alla med tryck och krafs på.


Svar: Ja, väldigt skönt utan tryck osv! 😃😘
Emelie

Hanna J Vestin:

Visst är tältet i "pop-up"-modell? Isf kan du va superglad!! Vi köpte ett med pinnar.. Skitdrygt å få ihop 😂🙈👎 man lär underlätta så mycket d går!! 😄👍 kramkram!

Svar: Åh... Vilken nit! 🙈 Ja det här poppar man nog bara upp! 😃😘
Emelie

Mikaela:

Var köpte du tältet?

Svar: Babyland, 99kr! 😃
Emelie

Caroline:

Kikade också på en massa igår men mycket var slut i de små storlekarna, hoppas det hinner komma in lite mer! Men det är ju inte sååå långt kvar tills vi åker, skuperskönt ska det bli! En vagn blev det iaf, skönt att vara ute i god tid =)

Svar: Det ska verkligen bli så skönt! Och tiden går nog fort fram tills dess. Vi får prata massa resa på nyår! 😃😘
Emelie

Mamma:

Den uppblåsbara simringen: kolla den. I somras varnades det för en liknande för att det hänt olyckor med den, farlig alltså.

Svar: Grejen är väl att inte lämna de obevakade... 😘
Emelie

Kommentera inlägget här: