2014

Skriver inte så mycket utan bilderna får sammanfatta 2014! GOTT NYTT ÅR! 

Måndag

Jag har undvikt promenader när det varit alltför kallt men trots det så fick Kee lite köldskadade kinder den korta stunden vi var ute med pulkan. Ser ut som hon har rouge på sig. Känner mig ju sådär som lyckats ställa till det... Smörj med fet kräm tipsade mamma om. Suck...
Vi var och gjorde lite ärenden idag i stan och handlade nyårsmat. Snart har jag burit Andreas ring i ett år! 
Sarah, Vidar, Lena och Edith kommer hit och leker med oss imorgon, sedan fyller finaste svärmor Kerstin år också så vi ska på kalas.
Körde motorvägen hem idag, känns ibland närmre eller iallafall raka spåret. Träden är så fina nu när snön ligger kvar på grenarna, som ett sagolandskap. 

UV

Jag vet, det är en stund kvar till vår resa men jag gillar att vara förberedd. Så här mycket har jag väl dock aldrig funderat på packning osv. Eftersom att jag faktiskt fick resan av världens snällaste A så kan jag passa på att använda en liten del av mina resepengar till att utrusta Kee för solen. Hittade solkeps med släp i nacken, en soldräkt och en filt från Aussie Finest. Valde sandfärgat istället för vitt vid ev fläckar. Jag blev insåld på det att materialet verkar smidigt och lätt.
Materialet i Aussies Finest solskyddskläder är mjukt, luftigt och behagligt att ha närmast huden samtidigt som det filtrerar bort 98% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar (UPF 50+). Materialet är salt- och klorbeständigt, snabbtorkande och behåller färg och form trots tuff användning. Maskintvätt 40 grader. Baby Sun Suit Kangoroo är heltäckande med långa armar och ben och enkel snabbknäppning fram. Grenknäppningen underlättar blöjbyten.
Rese uvtältet var på rea och simringen tänker jag är smidig att ha när vi badar. Resesulkyn var på kampanj den med och kostade inte mycket alls. Som sagt, känns som lite mer planering den här resan!